Zależy misiu ile masz siana, tutaj nie wejdziesz za kilkaset kafli bez podnoszenia kursu znacznego. Odkopiemy post za rok, zobaczymy gdzie lepiej było wsadzić siano
Panowie spokojnie narazie to cig zarabia i wydaje gry a tu wieczne marzenia i informacje o kolejnych sponsorach może i akcji jest tu mało ale co z tego jak sponsorów dużo no raczej za darmo tu kasy nie wsadzają więc myśleć żeby się nie okazało że z każdej gry td będzie miał marzy 0.50 centów bo resztę dla sponsorów
Już idę szefowi przekazać informacje od inteligentów z bankiera, że frajer jest bo firmę na kredyt rozwija i musi spłacac kredyt i lepiej jakby się już w jakimś istniejącym korpo zatrudnił.
Tik Tak tik tak ...., wy tu się dusicie a CI Games odpala rakiety. Dobrze radze, na the dust byłem 2 lata, kiszonka i marazm, 0 obrotu 90% czasu, wyszedłem i już na CI Games, tutaj duża niepewność, tam hit się szykuje
2 lata byłeś na Duscie to pewnie zaliczyłeś kółko z 5pln do 40pln, a potem z 10 do 24pln? nie? No, nie zaliczyłeś, bo jesteś leszczem nie mającym pojęcia o inwestowaniu.
To chyba pierwsza spółka którą kupiłem na GPW. Tuż przed wejściem gry Sniper Ghost Warrrior 3 Nauczyło mnie to, żeby nie wchodzić w akcje tuż przed premierą gry. SG3 to było pośmiewisko. Nigdy więcej CIGANES
Jeszcze jest czas panowie, też popełniłem ten błąd na początku wierząc w nowe studio jakim jest thedust, ale z takim budżetem się w tych czasach nie przebiją, powtórka z hotel renovator i mozolny spadek na 5-8 zł tutaj tylko czeka. Tylko CIgames w tym roku się liczy