upadłość, ale spółka niczego nie posiada, więc to koniec projektu w USA b. dużo było takich zdarzeń, ktoś szukał złota, ropy i ...nie dowoził, bankrutował. Generalnie jest to normalne, tylko w PL oczekiwanie jest takie, aby stał się cud. Młody rynek, naiwny.
Dnia 2022-09-05 o godz. 09:20 ~Fee napisał(a): > upadłość, ale spółka niczego nie posiada, więc to koniec projektu > w USA b. dużo było takich zdarzeń, ktoś szukał złota, ropy i ...nie dowoził, bankrutował. Generalnie jest to normalne, tylko w PL oczekiwanie jest takie, aby stał się cud. Młody rynek, naiwny.
/////////////////// własnie ze nie masz racji. Ta spółka znalazła i rope i gaz tylko złodziei miała w zarzadzie, ale wyprostujemy temat nalezycie
Co za wysyp frustratów od upadłości, czyżby wykup akcji Pam miał nastąpić? Po co komuś akcje jak ,,mówią,, że nic nie ma. Po co oni tu siedzą i piszą że nie ma nic?
Dnia 2022-09-05 o godz. 10:40 ~Pytamsię napisał(a): > Co za wysyp frustratów od upadłości, czyżby wykup akcji Pam miał nastąpić? > Po co komuś akcje jak ,,mówią,, że nic nie ma. > Po co oni tu siedzą i piszą że nie ma nic?
/////////////////////// wszedzie pełno zgnilizny. W koncu zyjemy w czasach ostatecznych, ale sprawiedliwosc wygra
A forward od dawna ślepo wierzy Małeckiemu i wierzy w niego jak w Boga, mimo że to jakiś emeryt, przyszedł znikąd i był NIKIM. Bo pluł z charczał z wściekłości na stary zarząd - podstawa do wiary w umiejętności co się zowie! Mój drogi forwardzie ! Przypomnij sobie powiedzenie: wierzę więc sprawdzam.
To tym bardziej wstyd i hańba dla żaby i smerfo-kroka, że "człowiek z nikąd" takich znanych złodziei z Petrola się pozbył. Smerfo-krok taki cwany i przemądrzały, a "człowiekowi z nikąd" się dał rozjechać i teraz tylko plucie na bankierze mu pozostało.
Dnia 2022-09-05 o godz. 17:47 ~Johnny napisał(a): > To tym bardziej wstyd i hańba dla żaby i smerfo-kroka, że "człowiek z nikąd" takich znanych złodziei z Petrola się pozbył. Smerfo-krok taki cwany i przemądrzały, a "człowiekowi z nikąd" się dał rozjechać i teraz tylko plucie na bankierze mu pozostało.
Nie to, że lubię Johnna, ale smerf, tu się odkryłeś i prawy sierpowy poszedł Ci na szczękę i jesteś liczony, bo Cię zamroczyło. Ockniesz się, podniesiesz, czy już nie bardzo?
Ry realista nie dorastasz żeby być sędzią jakiegokolwiek pojedynku . W dodatku żeby uważać Johnnego śmiecia i podnóżka Małeckiego za godnego zawodnika.
Dnia 2022-09-10 o godz. 08:32 ~JohnnyKiller napisał(a): > Ry realista nie dorastasz żeby być sędzią jakiegokolwiek pojedynku . > W dodatku żeby uważać Johnnego śmiecia i podnóżka Małeckiego za godnego zawodnika.
oczywiście ma być : "W dodatku uważając Johnnego śmiecia i podnóżka Małeckiego za godnego zawodnika."
Killer, Johnny jaki jest, każdy widzi, więc podzielam Twoje zdanie, że trzeba wyjątkowego zaparcia (zmagania z odruchami obronno-zwrotnymi organizmu), aby przyznać mu w czymkolwiek rację. Niemniej, zatykając nos i usta, odwracając się w drugą stronę trzeba
przyznać, że postawa BLG chluby mu nie przynosi. I teraz pytanie - był tak słaby, że dał się byle komu wysiudać, czy ten byle ktoś nie jest wcale byle kim?
Ja tak mam też jak przechodzę obok toalet publicznych. Też odruchy mam ale co zrobić na sam widok znaczka już mi bulgocze i ledwo dobiegam. Zmagam się ze smrodem, ale ta otucha daje wiele satysfakcji, wiec co zrobisz. Nic nie zrobisz.
Dnia 2022-09-11 o godz. 16:14 ~Realista napisał(a): > Killer, Johnny jaki jest, każdy widzi, więc podzielam Twoje zdanie, że trzeba wyjątkowego zaparcia (zmagania z odruchami obronno-zwrotnymi organizmu), aby przyznać mu w czymkolwiek rację. Niemniej, zatykając nos i usta, odwracając się w drugą stronę trzeba > > przyznać, że postawa BLG chluby mu nie przynosi. I teraz pytanie - był tak słaby, że dał się byle komu wysiudać, czy ten byle ktoś nie jest wcale byle kim?
Dnia 2022-09-11 o godz. 16:38 ~Berbeć napisał(a): > Ja tak mam też jak przechodzę obok toalet publicznych. Też odruchy mam ale co zrobić na sam widok znaczka już mi bulgocze i ledwo dobiegam. Zmagam się ze smrodem, ale ta otucha daje wiele satysfakcji, wiec co zrobisz. Nic nie zrobisz. > > Dnia 2022-09-11 o godz. 16:14 ~Realista napisał(a): > > Killer, Johnny jaki jest, każdy widzi, więc podzielam Twoje zdanie, że trzeba wyjątkowego zaparcia (zmagania z odruchami obronno-zwrotnymi organizmu), aby przyznać mu w czymkolwiek rację. Niemniej, zatykając nos i usta, odwracając się w drugą stronę trzeba > > > przyznać, że postawa BLG chluby mu nie przynosi. I teraz pytanie - był tak słaby, że dał się byle komu wysiudać, czy ten byle ktoś nie jest wcale byle kim? >
Dnia 2022-09-11 o godz. 16:14 ~Realista napisał(a): > Killer, Johnny jaki jest, każdy widzi, więc podzielam Twoje zdanie, że trzeba wyjątkowego zaparcia (zmagania z odruchami obronno-zwrotnymi organizmu), aby przyznać mu w czymkolwiek rację. Niemniej, zatykając nos i usta, odwracając się w drugą stronę trzeba > > przyznać, że postawa BLG chluby mu nie przynosi. I teraz pytanie - był tak słaby, że dał się byle komu wysiudać, czy ten byle ktoś nie jest wcale byle kim?
większość bezczelnych oszustów kończy za kratami..............
Dnia 2022-09-10 o godz. 08:46 ~JohnnyKiller napisał(a): > Dnia 2022-09-10 o godz. 08:32 ~JohnnyKiller napisał(a): > > Ry realista nie dorastasz żeby być sędzią jakiegokolwiek pojedynku . > > W dodatku żeby uważać Johnnego śmiecia i podnóżka Małeckiego za godnego zawodnika. > > oczywiście ma być : "W dodatku uważając Johnnego śmiecia i podnóżka Małeckiego za godnego zawodnika."
killer sriller - napisz w końcu coś konstruktywnego.............o ile to słowo jest dla ciebie zrozumiałe ..............jak na razie twój poziom konwersacji jest na poziomie niejakiego berbecia...............