• Słabe wyniki - kurs na to wskazuje Autor: ~123 [93.105.178.*]
    Kupuje plankton, a na S stawiają większe pakiety. W czwartek i piątek była nieudolna próba podbicia kursu.
    Nie wierzę w przypadki. Jak zawsze, są lepiej poinformowani - tak było, jest i będzie
  • Re: Słabe wyniki - kurs na to wskazuje Autor: ~Free [156.17.163.*]
    Jak zwykle ktoś dusi kurs, żeby brać od strachliwych, klasyka gatunku.

• Re: Słabe wyniki - kurs na to wskazuje Autor: ~oko [185.45.52.*]
    Zgadzam się z Tobą. Gdyby wyniki były dobre, to kurs już by urósł. Ci co wróżą wielkie wzrosty to albo kolarze albo łapacze szczęścia, którzy liczyli na szybki zarobek. Nie mam nic przeciwko tej spółce, ale wygląda mi na to, że dużych wzrostów tu długo nie będzie.
  • Re: Słabe wyniki - kurs na to wskazuje Autor: ~Karol [217.153.229.*]
    a według mnie wzrosty będą po wynikach i to duże , na razie nikt nie kupuje ani nie sprzedaje , w akcjonariacie mamy ciekawy zestaw inwestorski który wie wiecej niż my. Widzimy się przy 40-50 ? :)
    Ukraińska armia przypuściła kontratak w obwodzie chersońskim - podaje "Ukrainska Pravda", powołując się na źródła wojskowe.
    Według nieoficjalnych informacji w niektórych regionach udało się przedrzeć przez rosyjską pierwszą linię obrony, jednak jest jeszcze "za wcześnie, by wyciągać konkretne wnioski"

No jak do dobrego raportu dołączy jeszcze udany kontratak, to możemy mieć tutaj ładne paliwo. A przy tym spadkowym rynku będzie komu kupować żeby się załapać na wzrosty.
    No raport nawet całkiem niezły, biorąc pod uwagę okres wojenny. Oczywiście fantaści, którzy spodziewali się, ze zysk będzie większy dostali trochę na orzeźwienie.

Kapitalizacja wynosi 500 mln zysk półroczny na poziomie 100 mln, reasumując nie jest najgorzej. Pytanie czego spodziewał się rynek, to temat na osobną rozmową. Dla mnie każdy zysk był ok, a zysk na poziomie 1/5 wartości spółki jest bardzo dobry.
[x]
ASTARTA 0,31% 32,55 2023-06-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.