Nie ty jeden, ja sprzedałem Bloom Energy po 20,30$ żeby wpakować się w Dust po 16,30 zł, dziś BE po 28,6$ a tu rozpacz. Straciłem podwójnie i to bardzo dotkliwie. Jestem załamany
KNF? Lepiej zaorać to całe NewConnect, tu drobne cwaniaczki kombinują tylko jak wyrolować mniej doświadczoną drobnicę, szkoda czasu i nerwów. Zresztą cała Polska giełda to zwykłe szambo gdzie insajderzy i spółdzielnie okradają naiwniaków.
Też zaliczyłem solidną wtopę na dedastach, naoobiecywali, ludzie teraz uwaleni po uszy, wstyd się przyznawać do tej inwestycji. Na razie czekam, trzeba zacisnąć zęby, czasy ciężkie, może znajdę jakiegoś sponsora, do jesieni się przepęka, trzymaj się.
12 bronione, wajcha moze zostac niebawem przestawiona. A tymczasem korzystajcie z niskiej ceny. Jedno dobre info, pokaz gameplay Inkwizytora czy gameplay i moze byc jak ostatnio +100 % w 2 sesje. Ja ubrany po 14,7, dobiorę jeszcze 1 pakiet i srednia będzie ok. 14.
Mam złe przeczucia co do tej spółki. Oglądam wypowiedzi na YT ludzi, którzy tworzą THE DUST i widzę w ich oczach ogromną nieszczerość. Jest to takie uczucie chwilę przed oszustwem. Moja intuicja co do ludzi nigdy mnie nie zawiodła także polecam ostrożność co do tej spółki.
Ich komunikaty bez względu na źródło to trochę bullshit. Jedynie wiary dodaje to, że udało im się dużego inwestora znaleźć i podpisać jakieś umowy z wydawcami. To niewiele, ale zawsze coś. W najgorszym wypadku zostanie KNF. Nie ma wielu kawałków tego tortu, to jakoś się go podzieli...
Sam się ubrałeś. Jeśli ryczysz, to więcej nie inwestuj na giełdzie. Nikt za Ciebie decyzji nie podejmował. Jak kupujesz akcje pod premierę i ryczysz lekko rok od premiery i to na korekcie, to nie powinno Cię być na giełdzie.
Rok przed premiera INKWIZYTORA, ale po drodze wyjdzie HOTEL REN.(1q23) oraz SERUM w EA. Coraz wiecej materialow bedzie sie pojawiac - gameplaye, trailery, moze zawitaja na AUTUMN STEAM FEST. Będzie to wspomagalo kurs, widac juz promyki nadziei dla gamedev na NC. Kapital spekulacyjny szuka okazji i na szczescie widac zainteresowanie THE DUST. Sądzę, że jeszcze w tym roku czeka nas tu podjazd w okolice 18-20 i to niebawem. Niech sie chłodza oscylatory, STOCH i Williams juz jest nisko.
Te 12 powinno byc bronione, głupio by było wrocic na 10 z 20 po tak dobrej informacji.:-) Wolff tak nawijał ostatnio o zakupach akcji THD, a ma tylko 718 akcji. Czas na zakupy Prezesie, jesli wierzysz w projekt.
Nie mieć wszystkich swoją miarą hej z nikogo nigdy nie szydze poprostu nie wieże prezesowi tej śmieciowej spółki że na longa coś osiągnie a ostatni wywiad to udowodnił