A niech sypią. Dla mnie to może znów spaść na 10 bym mógł dalej zbierać po taniości do premiery 3 gier w 2023. Po prostu fajnie że urosło i powinna być konsola z tendencją wzrostową od poziomów 15-16PLN i wyżej
I co? Akcje zawsze warte są tyle po na ile wycenia je rynek. I nie ma znaczenia, że urosły bądź spadły. To samo masz, gdy akcje spadły 70% i wydaje Ci się, że już powinny urosnąć, bo kupiłeś. Tak to nie działa. A tak samo Ci napiszę, że dwa lata temu były po 40. A byliśmy znacznie dalej do premiery. Teraz urosły na 16PLN i wielka panika. A do premiery został rok.
Chyba nie zrozumiałeś o co mi chodzi
Zawsze znajdą się chętni ma realizację szybkiego zysku , w tym wypadku 100% w dwa dni . Nie zmienia to faktu że TheDust dostaję pierwszą kasę za grę , która nawet nie miała jeszcze premiery ...
Kierunek jest tylko jeden i to cierpliwi zarobią prawdziwe $$$
A to masz rację. Z tym się zgodzę, że amatorów szybkiego zysku jest sporo. Stąd napisałem, też że korekta jest ok i powinna być teraz konsola od 15-16 i później dalszy wzrost. Nie wierzę w spadek na 10PLN. Bo do premiery coraz bliżej. I z czasem też zaczną pojawiać sie materiały z gry itp.
Jest wielu co kupili akacje i będą trzymać co najmniej do premiery .
Też nie wierzę w dalsze spadki i podejrzewam że w przyszłym tygodniu większość sesji, również będzie na zielono .