Zawsze może Pan iść do sądu jak czuje się Pan oszukany. Nigdzie się nie zobowiazywaliśmy kiedy te akcje wejdą. Panstwo sie zobowiazali objąc akcje i je opłacić i tyle. Teraz naszą rola jest żeby je wprowadzić w dogodnym dla wszystkich akcjoanriuszy momencie.
Będą wyższe przychody to i nowe akcje bedą , teraz nie ma sensu ich wpuszczać w rynek przy takim sentymencie.
Nie ma co liczyć na te akcje. Coś takiego jak dogodny moment dla wszystkich akcjonariuszy nie istnieje ponieważ jakby dopuścili te akcje do obrotu to kurs poleci masakrycznie w dół. Zauważ, że seria G to 80% wszystkich akcji. A jak będą większe przychody to kurs będzie większy więc już w ogóle nie będzie się opłacało im wprowadzić tych akcji na rynek. Wg mnie jedyna opcja to zmiana w ustawach GPW aby był obowiązek wprowadzenia emisji w konkretnym czasie. To jedyna droga.
Cinek współczucia na NC nie musisz okazywać nikt tego nie oczekuje tym bardziej od Ciebie XD
Tylko po co reipostujeez każdy wpis odrazu jak się pojawi przecież nie zależy ci na akcjach skoro taki syf XD
Pozdrawiam CienkaXD
Ja też ostrzegam bo kiedyś posłuchałem troli spadziowych i dałem się wyleszczyć z akcji i przeszła mi koło nosa okazja życia.
Spółka nie otworzyła się przez kilka sesji a ja byłem bez akcji...czujesz to dlatego ostrzegam nie dajcie się wyleszczyć, wystarczy iskra i mamy górne..