Przypominam Ci że tutaj jeszcze niedawno kapitalizacja nie sięgała 1 mln a obroty dzienne były równe obrotom maszyny do sprzedawania gum kulek.
Kto wiem może w bardzo bliskiej przyszłości na Fintech V. wszystko się zmieni na lepsze. Zachęcam do obserwowania spółki.
Na podstawie powyższego aneksu zwiększono cenę sprzedaży akcji z 30.000.000 zł do 31.500.000 zł. Cena sprzedaży zostanie zapłacona do dnia 12 grudnia 2022 r. Ponadto cena za akcje zgodnie z aneksem może zostać zapłacona pieniężnie, bądź w akcjach PU Group Ltd. z siedzibą w Londynie (Anglia), właściciela marki SPOKO.APP (dalej: PUG) po wprowadzeniu PUG do wehikułu typu SPAC (ang. Special Purpose Aquisition Company) wprowadzonego do obrotu na rynku giełdowym w Londynie, Wielka Brytania.
Emitent wskazuję również, że pomimo sprzedaży udziałów PUG, Spółka pozostaje strategicznym inwestorem PUG a wyniki finansowe PUG będą prezentowane kwartalnie na stronach internetowych PUG.
A nie pamiętasz kto wtedy zarobił? Ja cie nie pamietam popytaj chyba jakiegoś omke czy jak mu tam on będzie pamiętał kto wywalił 1,2miliona papiera od złoty dwadzieścia w dół jak byś był asie to byś mnie pamiętaj a tak opowiadaj rodzinie jaka to perła