• Flippin_Kaktus i pare przemyśleń Autor: ~Zaniepokojony [176.23.9.*]
    Oglądam właśnie relację z gameplay'u na Twitchu (https://www.twitch.tv/nogravitygames) i z przykrością muszę stwierdzić że gra naprawdę reprezentuje bardzo słaby poziom. Naturalnie nasuwa się pytanie "dlaczego?". Piękne grafiki reklamowe, nawet sam wstęp do gry w "3D". Dlaczego firma decyduje się po raz kolejny na produkcję platformówki która nie ma i mieć nie będzie żadnego znaczącego potencjału? Przecież każda kolejna gra jest niczym rozczarowanie które przeżywało się kupując kardridże do Pegazusa na bazarku z piękną kolorową okładką obiecującą niesamowite wizualne doznania i zabawę na długie godziny a po odpaleniu dostajemy kilkadziesiąt pikseli w 265-bitowej kolorystyce.. Rzecz nie w tym że nie ma fanów takich gier - jednak robiąc taką grę trzeba mieć pomysł, umieć czymś zainteresować potencjalnego gracza, przyciągnąć go do tej gry. Ja widząc Kaktusa na tle poprzednich i tak słabych produkcji czuję się zniesmaczony. I nie chcę dodawać nic więcej, pozostawiam to do waszej oceny. Czuję się zawiedziony takimi działaniami, marnowaniem czasu i potencjału. Niedługo powinien odbyć się kolejny czat inwestorski tylko pytam się po co? Czy dowiemy się po raz kolejny że wszystko idzie w dobrym kierunku? Panie Prezesie - to są ogólniki, brak konkretów. Pytam się kiedy w końcu zaczną być realizowane "ambitne" plany spółki. Kiedy spółka zajmie się produkcjami wyższych lotów - a jeśli się zajmuje to dlaczego trwa to tak długo, dlaczego komunikacja z inwestorami jest taka lakoniczna? Chciałbym wiedzieć ilu obecnych inwestorów traci cierpliwość, jakie są straty - 30,40,50 a może 60% ? Rozumiem strategie na Longa ale tu brakuje silnych fundamentów, nie podoba mi się mydlenie oczu na czatach, co musiało by się stać żeby tu zrealizować chociażby najmniejszy z możliwych zysków ? Obawiam się że przyjdzie taki dzień że wielu z nas kliknie PCK i rozstanie się z "kłopotem" na portfelu o ile znajdą się wtedy chętni... Zapraszam do konstruktywnej dyskusji.
  • Re: Flippin_Kaktus i pare przemyśleń Autor: ~Pkc [104.244.76.*]
    PCK???
    Nikt o rozsądnych zmysłach nie wychodzi z jakiejkolwiek inwestycji PKC tylko wcześniej rozgrywa pozycje jeśli planuje je zamknąć.
    Przestań pisać glupoty.
    A tu możesz puszczać pkc nawet dziś a mój klopot akcje zbierane do 12gr od początku roku w mikro pakietach, puszczaj pkc zobaczysz co będzie.bo widać że nie było cie przy rozgrywaniu pod 24.II i wcześniej.
    Teraz nie wzrosnie a dlaczego to było myśleć to byś wiedział, sypać. Może 10gr na ochłodę
  • Re: Flippin_Kaktus i pare przemyśleń Autor: ~Zaniepokojony [176.23.9.*]
    Skupiłeś się tylko na jednej sprawie która była poruszona - a reszta? Jakość produkcji? Obietnice prezesa? Co jeszcze?
[x]
NGGAMES 0,00% 0,09 2023-03-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.