Czekaj czekaj, to przeze mnie czy kiepski zarząd, gówno gierki, brak zysków, naganianie prezesa że jest tanio i produkowane 100 espi w 2020 pod PP? Ogarnij się koleś. Tutaj wszyscy prawie wiszą jeszcze chwila i prezes też będzie... Taki tu właśnie akcjonariat. XD
Ja nie kwiczę, bawi mnie tylko, że ktoś tak ładnie pisze o mnie i przypisuje mi tyle zasług. A to co wyżej to zjadło mi " " - bo to cytaty z najlepszych trolowych tekstów jakie tu padały, żeby podbić kurs przecież XD
Jak i pewnie ludzie brali pod uwagę wpisy Pawełka Pablito jak tu będzie pięknie. Pamiętam jak PanPablo naganiał na tą spółkę codziennie nowe wpisy że tu złotówka będzie jak tu nie jest dobrze - pewnie wiele osób się zainspirowało twoimi wypocinami.
Siedzisz teraz z podkulonym ogonem.
Chociaż byś przyznał rację - jak pisałem od 35 groszy że lecimy na 10 groszy. Wyśmiewaliście mnie, pisaliście, że raportów nie umiem czytać i żebym sprzedawał bo wasze koszyczki są podstawione.
A teraz? Koszyczki dziurawe i pewnie strata na rachunku -60%
Gratulacje
P.S. czekam tylko żeby wywalić PP i już się nie pojawie więcej - dopóki mi wisi ten szajs w portfelu to gryzie w oczy i uważam za mój obowiązek ostrzegać potencjalnych inwestorów.
( A Pablito pamiętam oferował mi odkup PP po 23 grosze - uratowałem ci 50% kapitału )
A ja dzisiaj poczytałem sobie fora różnych spółek i widzę, że jakiś nowy trend jest. Na każdym forum jest szukanie kozła ofiarnego, bo "nie urosło" a pisali że urośnie.
Jestem pewien że 95% ludzi którzy tutaj notują strate, spędza 95% swojego czasu na smartfonie.
MYSLEĆ LUDZISKA A NIE ZYĆ INTERNETAMI !!!!:)