Ja tam sobie dobieram pakieciki jak ktoś wywala raz na jakiś czas, ta konsola wiecznie trwać nie będzie przecież. Wszędzie spadki, a jutro wzrosty tu i tam, bo USA na zielono.
wszystkiw trole wzrostowe dobieraja pakieciki - obroty zerowe i kurs w dol.
Gratuluje !
bylo mnie posluchac a nie pluc jaden jak mowilem o 10groszach za akcje.
zawieszeni z nadzieja na odbicie @panpablo @jask i cala reszta trolow wzrostowych
Wasze gadanie do kawy z rana mnie rozwala. Tyle tu mądrych głów i wróżbitów.
PP i G jak wejdą wtedy zacznie się tu ruch. Każdy czeka i liczy, że odkupi jak najtaniej co wywalił wyżej. No powiedz mi jeden z drugim kółkowicze, że tak nie jest. Spółka ma coraz lepszą kondycję, prezes jaki jest taki jest i co tam sobie na tych czatach gadał to gadał, podobnie jak rzucał espi co chwila żeby wcisnąć pp ale liczby w raportach mówią same za siebie i trudno to zanegować, bądź co bądź jest coraz lepiej. Jak się wstrzelą z dobrą sprzedażą jakiejś gry to nowe szczyty murowane.
Ile razy o pp im pissno a tu dalrj placz i niewiedza :)
Chyba niewiedza co powoduje czerwien w oststnich dniach na gieldzie, wczoraj takie promocje a tu lipa nie spadlo.
Wiecej6takuch watkow to sami się nakrecicie a ja znowu nadstawie koszyki.
Niewiedza i hieny, postraszyć chyba trzeba na fixie to zaraz oddadzą. Odleszczyc tu papier trzeba dobrze i w końcu będzie normalnie. Za kwartał wejdą pipki i leszczyki w popłochu i panice będą odkupywać.
I dobrze niech wyja po to są sby od nich odbierać. Wig się zwalil, nc za nim, usa dslo początek i wszędzie placz czemu nie rośnie. Jak się nie rozumie to sie oddaje w panice. Oststnio jak wojna się zaczęła oddawali panicznie a ja po cichu podbieralem i sie smialem. Teraz ma kilja spolek nisko kupione.
Sypać ile sie da leszcze, kolkowicze zasypac to. Mozec10gr??
Racja, racja niech płaczą hiehe.
Pieknie kolkowicze teraz wystawiaja a kursik nizej. Trzeba odczekac i w odpowiedniej chwili to zebrwc. Niech walcza o pol grosza. Kolejny dolozyl swoje smieszne drobne.
Wiecej watkow tego typu i bedzie 10groni hehe, emicje leszcza graja. Czekamy a potem jak zwykle zamiote hehe. Ale ubaw.
Dnia 2022-04-27 o godz. 12:22 pawelpablo napisał(a): > Ja to kompletnie nie umiem w giełdę stąd takie pytanie zadałem.
Wpadłem po wasze akcje ,oddawać co macie, pozdrawiam naiwnych kółkowiczów. Teraz meldować się panicznie poniżej 12gr raz dwa tak jak poprzednio . A gdzie ujadanie,dawać !
Pawelku wiadomo ze nie umiesz w gielde - naganiales na tego smiecia na 40 groszach. podstaw sobie koszyczek na 5 groszy to usredniaz swoja cene zakupu na 35 groszy. zawsze to bedzie mniejsza strata cnie. dajcie spokoj juz z tym podstawianiem koszyczkow, kolarzami - na tej spolce nie ma zadnych obrotow! zadnych. tu nie ma ani koszyczkow ani kolarzy. i lecimy w dol nie czekajcie na zadne odbicia. mieliscie okazje wywalic po 18groszy jak sie twitter pomyli ze Zaor ngg kupuje. niestety nie kupuje. nikt tego nie kupuje.
ta.. akurat kupuj , kupuj. Już tu takich pełno było jak Ty. Po 40 groszy była cena śmieszna jak spadło z 50 groszy. Po 30 groszy to już była taka śmieszna że hej.. a po 25,24, 22 i po 20 to ładowali do wora aż im wory pękały Teraz tacy jak Ty ładują po 11 groszy ha ha Jak będzie po 5 groszy pojawią się inni co to dla których cena będzie podobno śmieszna..
Ludzie często zachowują się irracjonalnie i potrafią roztrwonić każde swoje pieniądze na kompletnie niepotrzebne rzeczy.. Naprzykład potrafią kupić tonę papieru toaletowego :)
Jagoda. Spokojnie. Ty tez jak u mnie byłas to w końcu w skolan wstałaś… spodnie otrzepałaś… i poszłaś dalej. Także spokojnie. Spokojnie… nie mart się będzie git
To sypac leszcze a nie marudzic ilez można dwoic i troić małe pakiety na K.
DAWAC batona z prawej, nie czas na wzrosty a czemu to chyva logiczne. Tersz macie sypac bo mozolnie idzie. Potem będziecie kupowac na pompie czyli norms.
Nie ruszy teraz więc więcej lamentu
Tu nie trzeba lamentować, wystarczy wejść na steamdb i zobaczyć staty ostatnio wypuszczonego kaktusa, jutro mają streamować tą grę, ciekawy jestem czy to w ogóle pomoże w sprzedaży - raczej wątpię. Pogadaliby z tym developerem od will you snail, to zaraz by chłopak nabił wyświetleń. A do tego jutro raport za q1 ciekawe, w którą stronę nas zaskoczy.