Haha admin czemu usunąłeś mój wpis? Bo napisałem prawdę o tym, że masz wywalone na to forum?
90% ostatnich odpowiedzi to wpisy gościa który pisze tylko, o zakupach w jednej mennicy robiąc jej tym samym skuteczną antyreklamę. A jak byś nie wierzył, że tak jest to sobie poczytaj ostatnie tematy. Wchodząc na to forum ludzie wiedzą, że nic konkretnego nie będzie pisać tylko będą wpisy pajaca zachwalającego jedną mennicę.
JA MAM DOWÓD ZE TO NACIĄGACZE! Krugerrand na stronie internetowej mennicy : 8893 złote. Krugerrand w tavexie :8641 , przy ilości 25 sztuk 8592. A można znaleźć jeszcze taniej niż w tavexie.
Ceny mają jedne z wyższych w mennicach, więc jeśli tam kupujesz to nieźle przepłacasz. A raczej tam nie kupujesz tylko próbujesz im zrobić marną reklamę, marny pracowniku :) Nikt kto kupuje złoto nie jest na tyle głupi, żeby nie porównywać cen przed zakupem tego metalu :)
akurat ja kilka razy robiłem tutaj zamówienie i nigdy nie spotkałem się z żadną nieprzyjemnością z ich strony. Dużym plusem jest również to, że dostawa jest praktycznie od ręki
Mam nadzieje ze zarabiacie i omijacie złodziejskie marże mennicy skarbowej
Nie dać się okradać
Zysk ma być dla was
Dlatego tavex lub metal market nigdy mennica skarbowa