Dobre spostrzeżenie .Jak żyje nie widziałem takiego obrotu na PGE po 1/2 dnia .Wygląda na odpływ kapitału więc kurs
spółek energetycznych idzie nisko .
Kupiłem po 7.50 za 100k~Kmicic2022-01-19 11:59IP 31.0.79.*
Kupiłem na widłach dolnych po 7.50zl, myślicie że zarobię czy będą dalsze spadki w kolejnych dniach?
Ile koleś na polimexie wtopiles ?! Tam też pisałeś takie głupoty że kupowałeś i kupowałeś a wtopę miałeś sporą hahahahahahhaha
Jak nie wiesz co zrobić ze 100tys to lepiej oddaj innym, kup fundusz zagraniczny lub obligacje antyinflacyjne. Kto tego politycznego gniota za 100tys kupuje teraz? Szaleniec dla mnie jesteś.
Ja kupowałem chyba niecałe 6zł przed info o odłączeniu aktywow weglowych i sprzedawałem powyzej 9. Teraz bym nie właził za żadne skarby.
Ppk będą kupowały te gnioty. Lepiej będzie jak na wschodzie się wyjaśni. Ja mam 60l paliwa w piwnicy trochę jedzenia i jak coś pakuje familie w moją A6 i dymam na zachód. Mam sporo znajomych Słowenia, Austria, Niemcy, Francja to se poradzę.
No i fajnie. Najważniejsze to mieć własny rozum,a nie podążać za tłumem. Wczoraj forumowe baby płakały cały dzień nie widząc okazji,która się krystalizuje