Sorki za opóźnienie. Usługi OC i wynajem/sprzedaż sprzętu do obróbki cieplnej. Praktycznie główna firma w PL od OC na obiektach kotłowych. Tych nowych pomysłów z przejęcia i stacji paliw nie ogarniam bo się tym nie interesowałem.
Bardzo mnie dziwią ostatnie zachowania prezesa. Nie ma na chleb, że sprzedaje takie pakieciki co jakiś czas....
jak to co odwala, nie ma pomysłu na biznes, drepcze i mieli tą firmę w kółko - na okrągło, w jednym miejscu. Nie ma również personelu zarządzającego, który pociągnął by tą spółeczkę w rozwój. Wszystko.
Czym chcesz tam zarządzać i rozwijać. To wąska i specjalistyczna dziedzina. Roboty w energetyce jest od groma, a im w zasadzie wystarczyłaby sama obróbka cieplna.
Wyniki są sezonowe, bo robota na kołach głównie w ciepłej części roku, a płatności pod koniec roku. Rozwijać to niekoniecznie trzeba. Wystarczy, jak będzie funkcjonowało to co jest. Nie zgodzę się, że od początku Covida nic sienie dzieje z kursem, bo były dwa podjazdy pod 1,5zł więc coś zakręciło śmigłem, ale zdechło
No to widzę, że potwierdziłeś, "brak pomysłu na biznes i zdechło", choć zgodzę się z Tobą, że branża jest obiecująca i jakby ktoś kompetentny sie tym zajął to byłby z tego jakiś wzrost, rozwój
Bardziej chodziło mi o to, że robią to od lat i robią to dobrze. Czy należy to rozwijać? Chyba nie ma potrzeby. Po przejęciu CKTiS i stacji pisali, że porobiono "czystki" i powinno działać w całości jak zdrowy organizm. Tak zresztą było wcześniej w TRR. Nie wiem o co tam biega aktualnie
z tego co piszesz wynika, że znasz ich trochę i pewnie masz rację, a jak mówisz nie wiadomo o co tam biega to ja będzie po 50gr to rozważę kupno trochę tego śmiecia