Nawet jak są pozytywne informacje nie ma odzwierciedlenia we wzroście kursu, ewidentnie widać że jest ścisła kontrola kursu i tak to wygląda i wyglądać będzie
Prawdopodobnie tak jest jak piszesz . Spółka niewidoczna dla rynku grupki spekulantów coś dziobnie raz na jakiś czas ...wdpepnołem w to gawno zlapawszy się na info transakcji prawie 100 milionów ...chcę wyjść bez straty Tutaj powyżej 2 zł nigdy trwałe nie będzie ponieważ nie ma takiej potrzeby a spółka zapomniana przez rynek już dawno temu .
I Dodam że tzw super info prawie 100 milionów dało przewagi popytu nad podąża tylko na otwarciu sesji i czym dalej to było tylko gorzej ...masakra papir.
Zastanawiają mnie tylko jakieś dziwne gierki pakiecikami i ile Hiena zaproponuje żeby wyjść z giełdy obstawiam max 1.60 a 1.80 zł jeśli do tego dojdzie ?
Konczy sie rok wiec co niektórzy ksieguja zyski lub straty sprzedajac akcje.Mysla ze odkupią w podobnej cenie lub nizej.Moze sie to okazac dla nich nieopłacalne zostaną bez akcji i beda musieli odkupic duuuzo wyzej
Mi nie chodzi o dziś czy kilka dni tylko jak kurs zachowuje się pod wpływem różnych informacji i jak osoba Hieny zarządzenie spółka ma wpływ na zainteresowanie rynku ...?I czy ten biznes przyszłość w rękach Hajdarowicza na GPW ?Czy spółka zyska na wartości śmiem twierdzić że nie najlepsze co może być to wyzwanie oby jak najwyżej i baj baj...
Kurs zachowuje sie jak sie zachowuje.Id.oci oddają i beda wzrossty.Ksiegowanie dzis lub jutro ostatni dzien.Co niektórzy beda bardzo kurs gonic i odkupowac duuuzo wyzej