Na kolacji związkowej padły życzenia nowego rozdania. Część związków jest z nami w stałym kontakcie. Na 90 % prezes, który obejmie stery będzie z naszej grupy. Wspominałem już o tym. Mamy wsparcie gruntownej przebudowy spółki co w praktyce równa się dyktandom mistrza Jedi. Nie wierzyliście empirycy, a poszło zgodnie z planem. Ależ będzie zdziwienie za 2 tyg. Heh!
Spółkę może naprawić tylko doświadczony fachowiec i tylko SPOZA Grupy PKP, aby nie miał jakichś sentymentów. W biznesie ba sentymenty nie ma miejsca. Negatywnym tego przykładem jest Maminski i Warsewicz
Skoro Pitek twierdzisz że jesteś wtajemniczony, no to aby to uwiarygodnić to powiedz ilu kandydatów zostało dopuszczonych do pierwszego wysłuchania przez komisję? Bo ja wiem.
Pitek skoro Ty dedukujesz to po prostu ściemniasz, bo ktoś jeżeli zna fakty to o nich mówi albo milczy. Poza tym co do zasady ktoś kto ma ambicje fo zarządu, to nie włóczy się po jakichś forach. Niebawem w styczniu będzie oficjalny komunikat, a zatem już akcje stają się atrskcyjniejsze- to oczywiste jak amen w pacierzu.
Skoro będzie jednym z Was to można już kupować? Bo z takimi fachurami na czele to spółkę czeka bogactwo chyba? Wyjaśnij bo zawiłe to wszystko. To mamy sprzedawać bo będzie jednym z was czy kupować bo będzie jednym z was? Czy za dużo alkoholu w 1 dzień świąt bo szwagier wpadł?
Będzie pewnie grubo, wszak to "wasz człowiek". Oczywiście na 90 %. Sam już nie rozumiem czy ten "wasz człowiek na 90%" ma rozwinąć spółkę czy położyć spółkę ? Bo to drugie to podlega chyba pod paragraf. Screeny nie giną
Nam nic nie grozi. Jesteśmy jakby to powiedzieć "cieniami". Mamy wpływ, ale mam zależy na na ocaleniu spółki, nie obecnej postaci. Ciężko temat. Masz na tor wszystko. KOMUNIKATY JUŻ WKRÓTCE
Na ocaleniu powiadasz. Niedawno czytałem, że w perspektywie bankructwo. Tak czy siak, czy będzie bankructwo czy 100 zł za akcję to mieliście rację. Normalnie geniusze.
Mimo tego, że akcji tej firmy nie posiadam. Czasem czytam forum a ten post to jest normalne mistrzostwo świata. Większej bzdury i przykładu przerośniętego ego nigdzie nie czytałem. Autor tego wątka wypił chyba za dużo kompotu w wigilię. Nie jest mu wstyd tak normalnie po ludzku?
Oj świąteczni głupcy. Przecież przyszłość spółki nie zależy od waszego tu pieprzenia tylko od tego jak będzie zarządzana i w jakich warunkach. Wielcy inwestorzy decydują o kursie akcji a oni nie czytają tych wypocin na forum. Zarówno jednej grupy jak tej przeciwnej drugiej.
Tak, masz rację że wielcy chcą kupić taniej jak każdy, tylko że taniość już się skończyła i jak będzie nowy zarząd to z każdym tygodniem będzie tylko drożej.
przy średnim obrocie 13o k akcji, wystarczy 40-50 k , by manipulować kursem, Zauważ, że od dwóch miesięcy kurs nie reaguje na dobre informacje. Jak policja zgarnie jacka Ł. "Ślicznego", to zobaczymy jaki mia l wpływ na zmianę kursu :) . Nastąpi to niebawem, bio wysłałem im dane osobowe Jacka Ł. Będę niedługo zeznawał, więc policja musi sprawdzić moje zeznania. Co najlepsze, jacek Ł. , na tym forum przyznawał się do manipulowania kursem :) , więc to raczej łatwa sprawa dla policji. Za wirówwkę były juz sprawy karne, więc nie jest to jakiś precedens, z którego można się wywinąć.