• Te forum akcjonariuszy to jakaś ściema. Autor: ~lmi [37.47.112.*]
    Jest konkretny pakiet powyżej 5 proc??? Jak nie ma to co to za forum. Dla mnie to jakaś zgraja ogolonych leszczy którzy mają pretensje do całego świata. Kupując nie ma się żadnej gwarancji. Trzeba to zrozumieć. Spolka może zbankrutować i kasy może nie być żadnej gwarancji. GPW to ryzyko i trzeba mieć tą świadomość.
  • Re: Te forum akcjonariuszy to jakaś ściema. Autor: ~lmi [37.47.112.*]
    Może tez być tak ze to wirtualne forum po to aby utrzymywać nisko kurs. Sprawa może mieć 2 dno. Oczywiście to są tylko domysły i przypuszczenia i nie ma na to dowodów. Skala tego procederu jest ciekawa. Dlatego stoimy za Prezesem a nie za jakimiś ludźmi. Są Sądy trzeba dochodzić swoich praw tam a nie na forum. Forum to nie jest dobre miejsce dla tego typu spraw. Wszystko.

Pozdrowionka
  • Re: Te forum akcjonariuszy to jakaś ściema. Autor: ~pixel [85.221.143.*]
    A na Forum Bankiera też będziesz pytać czy jest konkretny pakiet?
    A może określisz ile trzeba mieć akcji żeby tu się wypowiadać ?>?>?>?
    Człowieku zrozum jestes mniejszościowy i nie masz nic do gadania. Zabiorą Ci pieniądze i tez bedziesz musiał się z tym pogodzić . To GPW a nie przedszkole. Jest Zarzad, jest Prezes i nie masz nic do gadania. Tak jest na wszystkich spółkach. Chcesz mieć głos przekrocz próg 5 proc, ujawnij się możesz wtedy brać udział w WZA i mieć swój głos który może coś znaczyć lub nie. Tak to wyglada. Przeczytaj kodeks spółek inna czym to polega naporem wylewaj żale.
  • Re: Te forum akcjonariuszy to jakaś ściema. Autor: ~pixel [85.221.143.*]
    Człowieku to raczej ty zrozum, czy może się zapoznaj z tym że Porozumienie akcjonariuszy zablokowało próby wycofania KCI z GPW podjęte właśnie przez Zarząd.
    A co do "gadania" to ja nie "gadam" na WZA tylko na forum Bankiera np. >>>>>>>
  • Re: Te forum akcjonariuszy to jakaś ściema. Autor: ~kllb [198.16.66.*]
    Co zablokowało,hehe.Zeby sciagnąc spólke z giełdy to trzeba miec 90% akcji a jak Hajdarowicz nie ma to pewnie nie mógł sciągnac.Swoją droga z takimm Hajdarowiczem to sie latami moze kisic.Nie zalezy mu zeby rosło bo pewnie ma kase za prezesure to ma cieplutką posadke
    No i co z tego. Mamy wam bić pokłony. Udało się. Spółka została na GPW. To nie pierwsza sprawa tego typu na GPW. Zaznaczam cały czas GPW to wielka niewiadoma i ryzyko. Tyle i zamykam temat.
    Nie mam w tej kwestii nic do powiedzenia już
  • Re: Te forum akcjonariuszy to jakaś ściema. Autor: ~Rozsądny [194.28.13.*]
    Dnia 2021-12-16 o godz. 20:54 ~lmi napisał(a):
    > No i co z tego. Mamy wam bić pokłony. Udało się. Spółka została na GPW. To nie pierwsza sprawa tego typu na GPW. Zaznaczam cały czas GPW to wielka niewiadoma i ryzyko. Tyle i zamykam temat.
    > > Nie mam w tej kwestii nic do powiedzenia już

Spółka i tak by została na GPW, bo nikt przy zdrowych zmysłach nie oddał akcji za 20% WK.
  • Re: Te forum akcjonariuszy to jakaś ściema. Autor: ~inwestor500plus [5.184.80.*]
    jest ryzyko, że Soros nie przeczyta moich emaili bo nie umie czytać po polsku, ale to mnie nie przeraża bo wiem, że skorzysta z translatora Google, to bystry facet
  • Re: Te forum akcjonariuszy to jakaś ściema. Autor: ~Japanek [31.60.118.*]
    Ogólnie mnie to nie ruszą...
[x]
KCI -4,59% 0,91 2023-10-03 15:58:37
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.