Czy WY ludziska macie równo pod sufitem????????????????
Czym Wy się emocjonujecie??? Jakimś słabym nagonem który produkuje mnóstwo postów pisząc totalne bzdury o niby współpracy z Allegro. Zauważcie, że ten niby HiloHilo nie stworzył ŻADNEGO postu, natomiast komentuje jak najęty wszystko co możliwe. Sprytne, bo nie zwraca bezpośrednio na siebie uwagi, a więc nie rozpowszechnia nieprawdziwych informacji tak wprost. Prawnicy więc nie mają prostej sprawy w pozwaniu takiego delikwenta za sianie kłamstw. Choć w sumie nie samych kłamstw ale przypuszczeń... Bardzo sprytne.
Pewnie nagle potrzebuje pozbyć się paru kilogramów akcji i wciska Wam totalną ściemę o niby współpracy z Allegro.
Pomyślcie, to przecież nie boli! Co firma, która buduje drewniane domki i teraz bawi się jakimś silnikiem do gier może zaoferować takiemu gigantowi jakim jest Allegro??? CO??????????
Widać, że ta ostatnia podbitka z 8 na 10 gr to tylko podpucha. Teraz przez weekend następuje zmasowany nagon troli na wzrosty, a od przyszłego tygodnia pewnie nastąpi pozbywanie się akcji przez Hilarego lub jego mocodawców. Szkoda..., bo miałem nadzieję, że odbijamy się w końcu od dna...
I tu się droga Jolu mylisz! Tylko Heheszko czeka na swoje 5 gr choć wcześniej pisał o skupowaniu akcji jak będą po 9,25 gr, potem 8, potem 7 i 6, a teraz marzy mu się 5 grosików. Jest to możliwe aczkolwiek......., mało realne.
Co do mojej osoby, to mam "drobny" pakiecik akcyjek Apisu i chętnie się ich pozbędę ale................ na dużoooooooooooooooo wyższych poziomach. Jak zacznę sprzedawać swój uciułany pakiet, to gwarantuję, że to zauważycie.
Generalnie mam w głębokim poważaniu to jak jeden cwaniak odbiera akcje od drugiego cwaniaka ale wkurza mnie prymitywny nagon, gdyż to szkodzi wizerunkowi samej spółki, a docelowo kursowi akcji przez co może ona nie osiągnąć zadowalających poziomów.
Nie spinaj, jak wszystko pójdzie zgodnie z planem, kolejne espi będą wrotami na kolejne poziomy a to przyciągnie więcej zainteresowanych i dojedziemy wysoko. Jednakże nie stanie się to w miesiąc lub trzy, tutaj spokojnie 2-3 lata trzeba wytrzymać na nagrode, przy optymistycznym scenariuszu to powinna być już zupełnie inna spółka.