Hej, jeśli ktoś z Was inwestuje online i może podzielić się swoimi opiniami na temat brokerów to byłoby super. Chce zacząć inwestować i szukam jakieś dobrej opcji, tylko najlepiej jakiegoś serwisu, który będzie dostępny w języku polskim. Jeśli macie na tym polu jakieś doświadczenie i możecie mi coś poradzić to byłoby super. Poza tym, żeby to był jakiś broker na poziomie, tak że pieniądze będą bezpieczne.
Z mojej perspektywy obsługa dostępna przez Lynx wypadała zawsze świetnie i z tej współpracy z nimi byłem bardzo zadowolony. Doskonale przygotowany serwis, który gwarantuje wszystkim sprawną obsługę na wysokim poziomie. Ja chcesz zainwestować to można tutaj liczyć na polski support więc na szybko można w różnych sprawach od nich uzyskać pomoc i tym samym to inwestowanie także może się okazać łatwiejsze dla Ciebie.
Coinexx jest brokerem kryptograficznym, pobiera prowizję w wysokości 2 rt, która jest dość niska w porównaniu z większością brokerów. Można je wypróbować na małym koncie, wymagany minimalny depozyt to tylko 5 USD.
No tak ale co to za broker wpłacasz 50k i gdzie go szukać? Wpłacić pieniądz i zapomnij. 1k jeszcze można ryzykować ale więcej nie wiem osobiście czy bym się decydowała. Strona wygląda dobrze ale co gdzie brak informacji.
FXPRO - Broker jest na rynku od dłuższego czasu, ma solidne zaplecze i reputację. Warunki handlowe i obsługa również nie są dla mnie negatywne. Praca z nimi jest przyjemna i komfortowa. Nie sądzę, aby naruszyli jakiekolwiek warunki umowy, a ja wycofam zysk bez żadnych trudności.
Nie mam żadnych wątpliwości co do tego brokera, ponieważ pracuję tu od ponad roku i nigdy nie miałem żadnych problemów. Poza tym FxPro zdobył wiele nagród na rynku Forex i jest regulowany przez międzynarodowe organy finansowe, które są dobrze znane i szanowane na rynkach finansowych. Realizacja zleceń jest doskonała. Nigdy nie zdarzyło mi się stracić połączenia. Wypłaty są płynne i szybkie.
Chciałbym podzielić się moimi doświadczeniami z FxPro. Prowadzę transakcje od prawie 3 lat i przez większość tego czasu handluje z FxPro. Zapewniają uczciwe warunki, dobrą pomoc i przejrzysty system płatności. Również uważam, że fxpro jest obecnie najlepszą platformą.