Wszystko ma swój czas.
Czekaj cierpliwie. Ja wiszę wysoko, wysoko... , ale głupich pomysłów żeby sprzedać po niewłaściwej cenie nie mam, nawet byłem ustawiony na 0.08 żeby uśrednić i taki kurs już był, ale o dziwo nie dostałem wtedy ani jednej akcji. Teraz już nie dokupuję bo nabyłem nieruchomość, która na pewno da zarobić, a jeśli nie będę chciał sprzedać to jest to piękne miejsce by żyć tam sobie na codzień bądź emeryturze.
Po co? im taniej tym większy zysk później, cały miesiąc ma na spadanie jeszcze, 7 to kwestia dni, a 6 kwestia końca grudnia, jak nie wejdzie na ciągle, to może i nawet 5 przywitamy :)
to daj mi nr telefonu zadzwonie do ciebie i zrobimy umowe jesli nie bedzie jak mowisz dajesz 10 k zl jesli bedzie ja tobie?! styczen powyzej 10 gr i to grubu!
Nawet gdyby było Twoje wymarzone 10+ to 95% osób jest zapakowana powyżej 12 i każdy z tego forum ma po 200k do nawet miliona akcji zamrożone, animator ma czas i może zejść na spokojnie nawet do 2gr i w kilka sesji znowu wybić na 10 gr tak jak to było przed podaniem informacji o projekcie, zatem warto czekać na niższe poziomy, niż spekulować czy to dołek czy nie, na wzrosty jeszcze przyjdzie czas gdzieś na przełomie 2027/2028 jak podadzą realne zyski z projektów. Pozdro dla kumatych.