Stein serio lubisz ze soba gadac o grach ktore sa tak zle ze nie warto im poswiecac czasu? I w tym celu ogladasz o nich kazdy material jaki sie pojawi na youtube? Smieszniutki dzieciaczku jestes :) napisz jeszcze ze 20 razy :)
Czy ktorykolwiek z troli ogladal te jego wypowiedzi? Przeciez on sie irytowal ze serwery nie chodza (bo gral w piatek wieczor) i nie da sie normalnie grac. On nie gra w weekend, ale mowil, ze w poniedzialek wroci do gry (choc nie ma ochoty bo go wkurzaja problemy z serwerami non stop). Ale cala sobote i dzisiaj serwery smigaja jak milo, i nie ma problemów, a to byl jego glowny problem.
Jednemu streamerowi gra się nie spodobała. Życie, jeszcze wielu innym się nie spodoba. Zobaczcie natomiast jaki wysyp zadowolonych graczy z gry jest w jego komentarzach :)
- facet faktycznie nie jest zachwycony, ale glownie przez audio (o ktorym juz wiemy) i to ze mial problem z serwerami i go to strasznie sfrustrowalo
- cala reszta jest wg niego dobra lub ok, z malymi zastrzezeniami (np. troche za duze mapy ktore by zmniejszyl o 1/3)
- mowi, ze gra ma duzy potencjal i ma nadzieje ze poprawia rzeczy ktore go denerwuja, i przyznaje, ze wielu osobom gra sie podoba
- pod spodem tego wideo w komentarzach bardzo duzo ludzi chwali gre i mowi, ze bardzo im sie podoba
- da sie znalezc rowniez komentarze mowiace, ze Bigfry generalnie czesto narzeka i jest hejterem w stosunku do wiekszosci gier (komentarz uzytkownika "RobotEmma DudeMay" i komentarze ponizej) i ze wg niego kazda gra "sucks"
- facet faktycznie wyglada na lekkiego frustrata, a problemy z serwerami na pewno nie pomogly
Generalnie trzeba troche bardziej szczegolowo zajrzec w niektore sprawy, zeby miec pelen obraz sytuacji. Polecam ogolnie na przyszlosc
cytaty masz powyzej, nie znasz angielskiego, to wklej do google translatora. i przestan klamac. bigfry narzeka na dzwiek, mapy i bledy. Ani slowa o serverach nie ma.
Znam angielski zdecydowanie lepiej niz ty, wierz mi. Nie mowie ze nie narzeka, napisalem powyzej ze mimo wszystko mowi, ze gra ma potencjal. Opisalem jego wywody powyzej. A ten cytat "hate it" jest zwiazany z serwerami. Wszystkie twoje wpisy sa tendencyjne.
Dlaczego moderator wykasowal moj wpisy mowiacy o tym, ze slowa "I am done, I hate it" odnosily sie do niedzialajacych serwerow, co jest powiedziane w 10:15 w wideo z poczatku tematu (i ponizej)
W ktorym momencie klamie? Dawaj te wpisy. Twoje wpisy to angielskie cytaty i co z tego? Nie twierdze, ze nie padly, ale jak mowie, facet jest ekspresyjny i latwo sie frustruje, wiec jak mu sie nie podobaly serwery albo dzwiek to sie wyzywal i mowil to co pisales. Kazdy cytat mozna wrzucic poza kontekstem sugerujac ze facet stwierdzil ze gra jest calkowicie do bani (co jest nieprawda), tak jak ty to robisz tendencyjnie by wszystkim udowodnic, ze jest tak jak myslisz.
to dokladnie stwierdzil oszuscie zasmarkany, naucz nie angielskiego!!! nie ma tam ANI JEDNEGO pozytywnego stwierdzenia o grze, sa tylko negatywne wypowiedzi zwiazane przede wszystkim z dramatycznym dzwiekiem, co potwiwrdza druga streamerka oraz celowaniem. Przestan klamac i manipulowac!!!!!
Stein to znajdz teraz 20 innych YT z podobną liczbą subskrybentów ktorzy jadą po ww3. Koleś wcześneij chwalil ww3 a teraz wiesz czemu nie chwali? Bo to koles, który nie moze przezyc ze od mygames nie dostal dropow na twitch aby sobei podbić widownie. Inni streamerzy dostali i chyba wiemy juz dlaczego. No to jak ? Znajdz 20 YT z podobnymi zasiegami aby bylo obiektywnie.
nie obchodza mnie twoje insynuacje i klamstwa l195. zacytowalem wprost wypowiedzi WASZEGO GURU, a wy manipulujecie. kazdy kto obejrzy, uslyszy to samo co ja i nie bedzie szukal wytlumaczenia z sufitu.
Oglądałem i wyłączyłem jego ględzenie po półtora minuty. Dużo zrzędzi i nie potrafi grać i wszystko zwala na złe audio albo, że akurat tam gdzie zeskoczył to gość go upolował. Jak się próbuje w shootera taktycznego grać jak w jakiegoś Overwatcha to taki jest efekt. Ja chciałem sobie dzisiaj pograć, ale znowu jakiś maintenance jest. Mogę tylko dodać, że mam jeszcze Modern Warfare/Warzone zainstalowane i nie chce mi się w to grać tak bardzo jak w WW3 bo tam panuje chaos. Gra jest w becie i już na obecną chwilę jest w dobrym stanie porównując do tego co było chociażby 1,5 roku temu. Jeszcze odrobinę pracy przy niej i będzie bardzo dobra gra. A Grubasowi co nie umie grać kij w oko.