Czy ta spółka to bankrut ?aby tak pionowo spadać po dywidendzie. Nie powiem sam kupowałem po 303 zł i mam straty 26% Masakra jakaś . Zdrowa spółka się tak nie zachowuje …
Mam to samo. Jak nie potrzebny ci cash to trzymaj. Kiedyś na pewno wzrośnie za pół roku za rok zmieni się perspektywa i budowlanka znów będzie w cenie.
Ważne żeby ze 20 zł dywidendy było za kilka miesięcy i można trzymać przez lata ... (zobaczcie na portfel zamówień którego stopa rentowności na pewno jest wyższa bo rynek już się poukładał do wyższych cen .....
No i wtedy ty kupisz ..Mistrzu ....po te 40 zł i będziesz najlepszy i najmądrzejszy ...dzieciaku .... pisz sobie dalej co chcesz ale nie licz na moje odpowiedzi ...PYTAM ciebie Andrzeju ......czy masz akcje BDX czy nie masz ? ? Bo to dla mnie najważniejsze żeby zrozumieć twoja postawę ....
Hahahaha
Widzę, że na jesteś bardziej oderwany od rzeczywistości niż profesor pomyłka.On przewidywał cenę 370 zł ,Ty nawet 400 zł.
Ma Mercatorze też pisali o 1000 zł a niedawno było 100 zł
In każdemu wolno marzyć
A co za różnica czy mam czy nie mam.
Mamy pisać na forum Budimexu o spółce czy o moim portfelu.?
Ja po prostu mam i będę trzymać... może będzie po 100 a może po 500 ...przeżyłem PzU po 20 i Orlen po 38 i wiem że to dobra strategia jeżeli nie wyszło się w porę...
Chcę tylko zrozumieć twoją postawę Andrzeju ...i dlatego pytam czy jesteś posiadaczem
Ja ostatnie akcję sprzedałem po tyle co Ty kupowałeś , powyżej 305 zł
Śmiałem się z buńczucznych zapowiedzi profesorka, który widział tutaj 340-350 zł.
Kupię Budimex jak będzie po 200 zł i jak będzie szansa na jego rozwój tzn dostaniemy kasę z UE na rozwój, inaczej tutaj wzrostu ceny nie będzie
Dodatkowo musi być większy zysk spółki a mniejsza inflacja.
Może jakiś pakiet kupowałem po 305 ...bo rolowalem tym dużo ale z twojego wpisu wynika coś innego ...jak będzie po 200 to może być i po 160 ...także lepiej nie kupuj ...ja się z niego nie śmiałem bo tak to wyglądało, były 2 dywidendy i wyniki bardzo dobre ...5% poniżej konsensus.u to jakieś jaja...za chwilę jak zwykle zobaczymy że np: Aviva podwoiła swój portfel ..pozdrawiam wszystkich