1000 może 2000 sztuk, może to nie dużo gdyby rzeczywiście te gry były wydane ale ja chyba już w to nie wierzę więc dla czystej spekulacji te 20 tys. Najwyżej stracę. Dodam tylko że to dalej jakieś 20 mln kapitalizacji... A są spółki które mają i 10 mln i mniej a też podobne obietnice i wyniki
To muszą zdarzyć się co najmniej dwie rzeczy. Po pierwsze nie przedstawią wydawcy gier w tym roku i znowu powiedzą 'zaufajcie', po drugie prezes w Q1 znowu powie 'zaufajcie'. I wtedy faktycznie poleci, tyle że 9 to będzie łapanie lecących noży... Jeśli uda im się przekazać jakiś komunikat o Inkwizytorze i o tym nieszczęsnym HR, to 9 tutaj nie zobaczysz w przyszłym roku. Jeśli tego HR uda im się wydać, to o 9zł możesz zapomnieć.
Och, to wspaniale. Dziękujemy za podzielenie się założenami Już ustawiłeś się w arkuszu? ja czekam na CDR za 50 złotych, JSW za 10 złotych i COG za 1,7.
O ile wcześniej nie będzie jakiegoś globalnego krachu to tutaj swoje się zarobi na long - ok 1-1,5 roku. Swój pakiet mam i na razie o nim zapominam. Teraz bardziej koncentruje się na FORku bo tam 3-4 miesiące powinny być przełomowe.
Nie jeszcze się nie ustawiłem, bo moze będzie jakaś panika i uda się po 7 a jak nie to 9 nie będzie takie źle - o ile zejdzie w ogóle do takich poziomów bo to giełda i nic nie wiadomo - jak narazie nie widze powodów aby myśleć inaczej. No chyba że to wszystko ściema to wróci na 2 albo jeszcze nizej ale mam nadzieję że nie
Nie mam zleceń w arkuszu. Kupować póki co nie zamierzam. Zrzucać w tym roku też nie. Wiem, że chętnie byście łapali po 4zł, ale mi się nie śpieszy. Szkoda pieniędzy na takie zabawy :-)
Oczywiście jeżeli oni te gry produkują i rzeczywiście je wydadzą to moim zdaniem warto tutaj być, szkoda tylko że nie podaja na bieżąco kiedy będą debiuty... Że robią emisje - już dwie były i pytanie czy zaraz kolejnej nie będzie ? .... Że nie s kasy własnej cała gra tylko tajemniczy inwestorzy - nie wiadomo nawet ile kasy dla inwestorow a ile zostanie dla The Dust.. nie wiadomo ile kasy dla wydawcy... Ile dla P. Piekary... W ogóle coś wiadomo ?