Petrolinvest oczekuje w sądzie na orzeczenie o upadłości. Tylko pan Małecki z PGNIG może ją uratować. Czy pan Małecki wjedzie do sądu na białym koniu i pokaże inwestora?
Jakie 7 dni? Czy BLG po tych 7 dniach przeprosi wszystkich akcjonariuszy na kolanach i pokaże inwestora? Wiadomo na 100% że nie. W takim razie dlaczego szczujesz na Pana Małeckiego?
Przejął jak ślepy kierownicę , tak że nie oczekiwałbym za wiele że coś wyłuska , ale taki straszak dla emocji jest dobry , piszę nie złośliwie , pożyjemy zobaczymy .
Pomimo że mnie tak potraktował to chciałbym żeby mu się udało na zasadzie ,,trafił ja ślepy kulą w płot " bo mnie też zależy na pozytywnym finale .
To może wygląda jak straszak, słowo straszak kojarzy się grą, a jak Petrol upadnie? Co z tego że gorący kartofel jest w ręku p. Małeckiego? Naprawdę to nie żarty i spółka może upaść.
Przeciez ten wniosek musi byc odrzucony ze względów formalnych,a uzupełnić go nie są w stanie w obecnej sytuacji. Pytanie tylko czy tak jak ochoczo poinformowali na espi o jego złożeniu,tak chętnie poinformują o odrzuceniu.I tu już wątpię.
Żabka nie denerwuj się i ladnie odpowiedz. Czy Pan Franciszek Krok podpisując dokument(tak przy okazji bardzo wazny)którego podpisać juz nie miał prawa dopuścił sie: a)- tylko wykroczenia? b)- juz przestępstwa? Nie po to sa stanowiska i kadencje,żeby tego nie przestrzegać. W związku z tym ten wniosek nie ma mocy prawnej. Smerf jest biegły w prawie co wielokrotnie probowal udowodnić to proszę bardzo się ustosunkować. Co o tego typu naruszeniach mowi polskie prawo? Czy moze nie ma to żadnego znaczenia i każdy może podpisywać wszystko i wszystkim,no to by byla prawdziwa wolnosc i swoboda. Kroka wypunktował jako pierwszy chyba Gamon za co oczywiscie dziekuje.
Dnia 2021-11-21 o godz. 12:47 ~Toż_to_szok napisał(a): > Ooo ktos połknął zabe...
Bo napisał prawdę że głupoty piszesz, tylko troche ostro? Zaśmiecasz, przenieś się na wątki o podobnym poziomie, jest ich mnóstwo a takich jak ten niewiele.
Dnia 2021-11-21 o godz. 12:46 ~Toż_to_szok napisał(a): > Żabka nie denerwuj się i ladnie odpowiedz. > Czy Pan Franciszek Krok podpisując dokument(tak przy okazji bardzo wazny)którego podpisać juz nie miał prawa dopuścił sie: > a)- tylko wykroczenia? > b)- juz przestępstwa? > Nie po to sa stanowiska i kadencje,żeby tego nie przestrzegać. > W związku z tym ten wniosek nie ma mocy prawnej. > Smerf jest biegły w prawie co wielokrotnie probowal udowodnić to proszę bardzo się ustosunkować. > Co o tego typu naruszeniach mowi polskie prawo? > Czy moze nie ma to żadnego znaczenia i każdy może podpisywać wszystko i wszystkim,no to by byla prawdziwa wolnosc i swoboda. > Kroka wypunktował jako pierwszy chyba Gamon za co oczywiscie dziekuje. >
Za podpisywanie i fałszowanie dostanie Krok-smerfik kolejne zarzuty od wszystkich akcjonariuszy !! Skoro kadencja wygasła wiosną nie ma prawa nic podpisywać i dobrze o tym wie !! a więc strzelili sobie z żabą kule w kolejne swoje kolano za co niebawem zostaną rozliczeni !! Skończył się samoistny folwlark jaki traktowali spółkę Petrolinvest do dojenia kasy z Akcjonariuszy i wyprowadzania majątku teraz zostaną z wszystkie rozliczeni i to z każdej złotówki !!
Dnia 2021-11-21 o godz. 08:51 ~smerf napisał(a): > To może wygląda jak straszak, słowo straszak kojarzy się grą, a jak Petrol upadnie? > Co z tego że gorący kartofel jest w ręku p. Małeckiego? Naprawdę to nie żarty i spółka może upaść.
Czemu to piszesz i straszysz , napisałeś to sobie może tak, dla hecy , a ja już mam rozluźnienie w brzuszku , a na pewno to nie tylko ja .
Nie dla hecy, bo zauważyłem że niektórzy (i nie chodzi o Ciebie) traktują sprawę jak bójkę nastoletnich huliganów a klasa tylko się przygląda i każdy przyklaskuje swojemu. Nie dla hecy.
Niewiele rozumiesz. I dlaczego by mi się miały gacie palić??? To,ze Ty z okolic krocza czujesz niepokojacy swąd nie znaczy,ze inni tez tak maja. Nie możesz wszystkich mierzyć swoją miara i się tak nie strachaj.
Oj jak widać to kilerr/strach /żabie Palą się Gacie tak że musi się ukrywać przez 3 Prokuraturami :) i nawet na Walne się nie zjawił i musiał wysłać swojego chłystka marnego z 3 tysiami akcji :))) bo obs-ranyyy.........po uszy jest :) a co dopiero będzie jak przyjdą po niego !!