tak tak zarabiasz...chyba jako boy klozetowy...siedzac na forum papieru którego nie masz...chlopie wez skończ z tą swoją jałowką jesteście siebie warci
Lokosek trzymaj ciśnienie. Możliwe że czeka Cię jeszcze kilka lat kiszenia papiera i kasy, musisz wytrzymać i umieć trzymać ciśnienie. Ja tymczasem wracam do saczenie drineczka i chyba skocze do Waszych kolegów na Biomedzie poczytać forum. Tacy sami wisielcy jak Wy i ubrani przez te same osoby.
Haha byczek ty to masz klawe życie tak se sączyć i głupoty na bankierku pisać... A nie czekaj, przecież to totalna beznadzieja :) Masz ty choć coś z tego biedaku? Ale coś wam już nie idzie tak dobrze, leszcze się skończyły? W sumie ile możecie własnymi akcjami uwalać, nie? Spoko, dzięki wam zwiększyłem pakiet w promo o 15%. Dzięki i jak możecie to dawajcie jeszcze, tanie akcje medico zawsze mile widziane. Dawaj bysiu, dawaj!!!
Nie no wszystko fajnie, rozumiemy że taki masz sposób na życie ale proszę przestań wciskać ten żałosny kit... Filantrop od siedmiu boleści. Nikt tu niczego nie straci bo pozostali już ci, którzy dokładnie wiedzą po co tu są. Więc gadaj zdrów. Ratuj nas byczku, ratuj! Hehe...
Dziwne stwierdzenie że nikt tu niczego nie straci bo pozostali tylko Ci którzy wiedzą po co tu są. A gdzie sa Ci którzy poluja na te akcje i którzy Wam wszystko wiedzacym maja dać zarobić? Pytam bo arkusz na K dziurawy jak ser szwajcarski. Za to na S dość napuchniety
Dziwna to jest twoja wypowiedź. Widać, że sam się już gubisz w zeznaniach. Bo ja wiem, że ty dobrze wiesz, że teraz to sobie tam może puchnąć co sobie wymarzysz