a co ma powiedzieć ktoś kto kupił po 38PLN 10 000 akcji tego badziewia,teraz ma akcje warte 40 koła a frankowicz kupił mieszkanie na raty przez bank ,raty może i urosły ale wartość mieszkania także i w sumie jest na ZERO ale płacze że skrzywdzony,a my akcjonariusze to zarobieni co :) ,moja strata na dziś 65% a końca spadków nie widać.
przykładowo 10 tysiecy, ja nigdy nie kupuje dużo,bo wiem kursy szaleją,pierwsze zakupy robiłem za czasów setanty po 18-19 pln,potem gdzieś po 21-22, a ostatnio po 4,70 dobrałem i czekam na 2 zeta z grubym uśrednianiem ,to wtedy może kiedyś wyjde tu na zero.
W styczniu 2020 tyle było 4 zł z hakiem teraz jedziemy na 2.50 ,oni chyba chcą zrobic kurs z setanty 1,20-0,80 Ostre wyleszczanie ?czy jest az tak tragicznie ? Ja jestem -70,56% na ta chwilę! Dlaczego nigdzie nie ma wiadomosci jak sprzedaje sie Czarnobylite ? Oj mam przeczucie ze tu jest ostre dymanie drobnych i cierpliwi bedą bogaci!
Ja też nie bede chciał miec nic wspólnego ,tylko niech wyjde na swoje nigdy wiecej! Co to ma być spółka pokazuje zyski ,jest perspektywa kolejnych a kurs leciiiii na pysk WAŁ jak nic!