• 4mln wyswietlen Autor: ~Eszkebareszke [84.48.148.*]
    W jeden dzien :
    https://youtu.be/MWDvtToAOLI

Cierpliwi zostana wynagrodzeni
  • Re: 4mln wyswietlen Autor: ~dragonball [178.213.125.*]
    21.6M subscribers

Raczej te 4mln nie oglądały tego ze względu na grę
  • Re: 4mln wyswietlen Autor: ~Eszkebareszke [84.48.148.*]
    Tak, tak , ogladali go bo so homo i lubia jak chlopaki gadaja o grach.
  • Re: 4mln wyswietlen Autor: ja3 [83.22.12.*]
    Też oglądam kanały o grach, to nie znaczy że każdą z nich od razu biegnę kupić. Poza tym na razie nie ma czego kupić, więc nie ma też się czym ekscytować. Fajnie, że gra pokazała się na dużym kanale z zagranicy.
  • Re: 4mln wyswietlen Autor: ~dragonball [213.192.69.*]
    Może nie wiesz, bo pewnie masz z 50lat jesteś starym dziadem i nie ogarniasz nowoczesnego świata, ale tak - ludzie oglądają jak ktoś gra dla oglądania tego kogoś, a nie samej gry. M.in. tak kariere robił PewDiePie.
    Nawet aktualnie więcej osób dzisiaj ogląda potyczki e-sporotwe niż NBA czy SuperBowl (finały futbolu Amerykańskiego) w USA.
    I te osoby niekoniecznie same grają w gry, które oglądają.
  • Re: 4mln wyswietlen Autor: cola87 [83.12.97.*]
    Dnia 2021-10-29 o godz. 09:05 ~dragonball napisał(a):
    > Może nie wiesz, bo pewnie masz z 50lat jesteś starym dziadem i nie ogarniasz nowoczesnego świata, ale tak - ludzie oglądają jak ktoś gra dla oglądania tego kogoś, a nie samej gry. M.in. tak kariere robił PewDiePie.
    > > Nawet aktualnie więcej osób dzisiaj ogląda potyczki e-sporotwe niż NBA czy SuperBowl (finały futbolu Amerykańskiego) w USA.
    > > I te osoby niekoniecznie same grają w gry, które oglądają.

dragonball, co ma tu wiek do tego, mój kumpel ma grubo ponad 50 lat i jest surferem. Ogarnia pewnie więcej niż nie jeden milenials czy zetka. Co to w ogóle za argument?! ;) W tej całej sytuacji proponuję dostrzec fakt, że zasięg air ren. zwiększa się, niech tylko 2-5 % z oglądających zakupi grę...
    Aby to zrozumiec trzeba miec Iq wieksze od jamnika . Jak widac niektorzy tego nie ogarniaja ...
    Tak dla sprostowania , nie mam 50 lat , ale patrzac po Twoim nicku zaloze sie ,ze jestes typowym gimbazem , ktory nawet nie ogrania prostego przedmiotu jakim jest statystyka. Prawdopodobnie nie potrafisz nawet czytac ze zrozumieniem , ale to juz nie moj problem .
    Jak mozesz porownac final SuperBowl , ktory oglada lacznie ok. 100mln ludzi jednego dnia ( gl.z USA - 90%) do statystyk esportowych , ktore sa transmitowane na caly swiat i cyt " w 2020 roku było 272 miliony okazjonalnych widzów i 223 miliony entuzjastów. Tak więc całkowita wielkość widowni wynosila 496 milionów" W SKALI ROKU.
    Czy Twoje piec szarych komorek potrafi to przeanalizowac ?
    Ja się już na tych wyświetleniach z YT u streamerow przejechałem przy okazji Phantom Doctrine od CFG. Polecam doświadczenie. Może twoje szare komórki ogarną że to nic nie znaczy a ludzie oglądają streamerow a nie grę.
    Tak jak mowilem , IQ mniejsze od ameby
    Zdecydowanie takie masz. W dodatku z ogładą mniejsza od orangutana.
  • Re: 4mln wyswietlen Autor: ~stilo [85.14.121.*]
    Dobrze piszesz, dodatkowo to podniecanie się jakimś hinduskim kanałem to żaden wyznacznik popularności czy zainteresowania grą (już pomijając małe znaczenie tamtego rynku). Takie kanały mają stałą oglądalność filmików z bazy swoich subskrybentów, ten nie wyróżnia się jakoś na tle innych od tego gościa.
    Umowcie sie na lody
  • Re: 4mln wyswietlen Autor: ~cola87 [37.248.160.*]
    Stilo chyba sobie nie zdajesz sprawy z potencjalu hinduskiego rynku… mysle ze wiecej osob z tamtego regionu pobierze renovatory niz naszego lokalnego.
  • Re: 4mln wyswietlen Autor: ~stilo [87.239.222.*]
    Spójrz na raporty playwayowych spółek z premier innych symulatorów, zazwyczaj dają rozbicie na kraje. Hinduski rynek nigdy nie jest znaczący, głównie przez niską cenę i duże piractwo. Podniecanie się takim filmikiem to mocna amatorka.
  • Re: 4mln wyswietlen Autor: ~Eszkebareszke [89.8.55.*]
    Proponuje sie nie podniecac , sprzedac akcje , jezeli w ogole jakies masz , znalezc inna inwestycje i w dalszym ciagu spedzac czas na ogladaniu chlopaczkow jak graja w gry - bardzo efektywne wykorzystanie czasu .
  • Re: 4mln wyswietlen Autor: ~stilo [5.173.33.*]
    I pisze to gość który sam wyszukuje i wrzuca takie filmiki na forum.
    Nie popłacz się frustracie i oglądaj dalej hindusów jak grają w gry. Dorośli mają inne rzeczy na głowie.
    Filmik mam z discorda , nie spedzilem nawet sekundy na szukaniu go sieci , a Ty sam pisales ze brandzlujesz sie ogladajac chlopcow jak graja.
  • Re: 4mln wyswietlen Autor: ~stilo [5.173.20.*]
    Żenujący jesteś ale widać że zabolało skoro tak się rozpisałeś z tłumaczeniem.
    Nic mnie nie boli , wrecz przeciwnie mialem bardzo udany miesiac na Scrt i kolejne tez takie beda . Ciebie na pewno zaboli jak zobaczysz kurs za kilka lat ...
    Dobra projekcja własnych zachowań z tym brandzlowaniem się. Jest XXI wiek, nie musisz się wstydzić i lecieć z agresją na innych jak lubisz chłopców. Tak na prawdę krzywdzisz samego siebie, nie nas.
    Cos mi sie wydaje ze dzisiaj rano obudziles sie kolo stilo . Kolacja tez razem ?
  • Re: 4mln wyswietlen Autor: stachsgh [37.30.32.*]
    Dobijcie mi to będzie super i coś extra wypijemy !!
    Weekend się zaczyna więc zagrajmy !!
    https://www.youtube.com/watch?v=GKSmsvWXuKA
[x]
THEDUST 1,39% 10,95 2023-12-07 14:21:40
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.