Kurs tam nie dojdzie wlasnie dlatego ze sporo osob tego oczekuje. Biegunka pewnie jest juz blizej konca niz nam sie wydaje, choc trzeba przyznac ze maja fundy rozmach i tempo jest niesamowite. Ktos te akcje jednak odbiera bo ulica takich obrotow by nie wykrecala. Zniechecenie i zmeczenie spolka to dobry prognostyk - moze o to chodzi sypaczowi?
pewnie macie sporo racji ale ten pęd spadkowy jest za wysoki by spadki wychamowały na tym etapie, ja myslę że to zrobi się długotrwały trend spadkowy - pierwszy opór jest w okolicy 15 zł drugi powyżej 12 zł a trzeci na 9xx, Spółka miała dobre ostatnio wyniki i poniżej 12 xx nie spadnie nawet jak wyniki w listopadzie bedą nieco słabsze, takie jest moje zdanie.
Długotrwały trend spadkowy to raczej nie. Wystarczy iskra i ta branza moze byc solidnie grana. Sanok potrafi byc w pieknych dlugich trendach wzrostowych, ostatni rozpoczal sie 10 lat temu, wiec moze pora na jazde pietro wyzej? tylko pytanie z jakiego poziomu bedzie zawrotka
skoro zarząd poinformował w komunikacie że spodziewa się gorszych wyników to trzeba się liczyć z tym że przynajmniej do ogłoszenia wyników spadki będą kontynuowane - branża zaczyna mieć kłopoty z surowcami które bardzo drożeją jak i z samymi kosztami energii do jej wytworzenia, według mnie spadniemy jeszcze dużo niżej.