• Od maksimum kurs spadł > 20%:) Autor: ~BBI [78.10.207.*]
    Widzicie, że spekuła nie próżnuje i sypie akcjai, ponieważ po podpisaniu umowy RT do podazy dołączy drobnica, która tez chce zrealizowac zyski. Być może już w tym tygdoniu zobaczymy 4,xx, a w listopadzie, po ujawnieniu komunikatu w sprawie w/w umowy spodziewam się spadków znawet do 3,xx. Wtedy spekuła ruszy na zakupy i zabawa zacznie się od noewa.
    Taka jest moja spekulacja. A dlaczego tak będzie? Dlatego, że tu nie ma powaznych inwestorów, tylko drobnica i spekuła, więc nie ma kto pilnowac kursu i odbierac akcje, gdy on spada.
    Taka jest moja spekulacja.:)
  • Re: Od maksimum kurs spadł > 20%:) Autor: ~REBBI [77.111.247.*]
    jak sie czujesz
  • Re: Od maksimum kurs spadł > 20%:) Autor: ~REBBI [77.111.247.*]
    ;Psychiatra ci już nic nie pomoże, chyba że ruski z Łubianki w Moskwie. Mają tam najlepszych szpecjalistów. Potrafią z mądrego zrobić wariata, a z wariata jeszcze większego wariata ~spieprzajdziadu [83.142.158.*] powinien się leczyć na Łubiance, to jest jedyne miejsce dla niego.
  • Re: Od maksimum kurs spadł > 20%:) Autor: ~HANSSS [195.181.161.*]
    ;Psychiatra ci już nic nie pomoże, chyba że ruski z Łubianki w Moskwie. Mają tam najlepszych szpecjalistów. Potrafią z mądrego zrobić wariata, a z wariata jeszcze większego wariata ~spieprzajdziadu [83.142.158.*] powinien się leczyć na Łubiance, to jest jedyne miejsce dla niego.
  • Re: Od maksimum kurs spadł > 20%:) Autor: ~BBi [185.216.33.*]
    No i mamy kolejne wyciaganie za udzy kursu pod koniec sesji. tandeciazre będa próbowali mydlić tym oczy inwestorem, ale ci nie daja się nabrac na takie chamskie zagrywki, tandeciarze to strasznie prymitywni ludzie, czyż nie?
    Spadamy i bediemy spadać, a po podpisaniu umowy inwestycyjnej okaze się, ze albo kurs spadnie na pysk, albo bedziemy mieli wolumeny obrotów na poziomie kilku akcji dziennie i bez wzrsotu kursu.
    Może być i tak, że zarząd, którego podjerzewam o obawe przed wrgim przejceiem, ponownie bez przekonującego powodu przesunie termin. Podejrzewam także, że zarzad zacznie niba=ebawme skupowac akjci w transkacjach pakietowych/crossowych, co bede traktował jako dowód na zagrożenie wrgoim przejeciem.Taka jest moja spekulacja.:)
  • Re: Od maksimum kurs spadł > 20%:) Autor: ~BBi [5.62.41.*]
    Znikąd nadziei na porawę sytuacji? Pod zarządem prezes i kumpli nadziei nie widzę. Widzę ją w ew. wrogim przejęciu i likwidacji spółki, co dałoby, tak szacuję, ok. 21 złotych gotówki na akcję. Teroretycznie nowy, dominujący akcjonariusz, miał okazję zebrać w ostatnich kilku latach pakiet kontrolny (20-25% akcji) za przysłowiowe grosze, czyli za ok. 10 mln złotych. Skuteczne przejęcie władzy w spółce i doprowadzenie do jej likwidacji, przy euforycznym poparciu drobnicy na WZA, dałoby mu w efekcie dziesiątki milionów zysku. Widzimy, że pokusa była i jest duża. Czy ktoś się na to zdecydował? Zobaczymy. Myślę, że ew. nowy inwestor z zamiarem wrogiego przejęcia nie ujawni się wcześniej niż zostanie podpisana umowa inwestycyjna RT i nie później niż przed kolejnym WZA, na którym dokonałby zmian w RN i w efekcie również w zarządzie.
    Czy tak się stanie? Zobaczymy.
    Taka jest moja spekulacja>:)
[x]
BBIDEV -3,66% 4,74 2023-12-01 16:43:21
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.