Podałeś same napompowane spółeczki, które jeśli ktoś teraz kupi zostanie na haku na długie miesiące, relpol to niebawem pewny zysk na poziomie przynajmniej 100%
Dnia 2021-10-26 o godz. 06:55 ~puciupuciu napisał(a): > po co u licha oddajecie je po 7xx zł tzn za psi grosz cwaniakom, ogarnijcie się bo niedługo bedą chodziły dużo wyżej - ograrnijcie się !
Agorę niedawno BDM wyceniał na 20 zł i co???? "ogarneli się" i jest po rekomendacji 8 zł.
Na jsw jestem od 17 a bumech mam ze średnia 3,25 i nie sprzedam za mniej niż 35-37. Na relpol przyjdzie pora i sprzedam po 12,50. Wiem , że nie wcześniej niż za 6-8 m-cy
Zastanawiam się po co kupować dzisiaj akcje, skoro jutro będzie taniej , a pojutrze jeszcze taniej. przecież to codziennie spada. Myslę ,że w tym roku kupię na pewno po 5zł.
Chciałes napisać "niewielu tego doczeka/dożyje !" Trzeba mieć 20 góra 30 lat by decydować sie na relpol. To papier dla dłuuuugoterminowych, bo tylko ni dozyją momentu gdy będzie dwucyfrówka
cyt :" mało kto wierzy we wzrosty. To jest dobry prognostyk." Coraz trudniej o naiwniaków skłonnych dać się nabić w butelkę i wieloletnie czekanie na mierne wzrosty
spokojnie, RELPOL to bedzie spółka typu Sanok , tutaj wzrosty przyjdą same jak spółka pokaże inwestorom swój potencał., warto wierzyć w tą spółkę i zaufać jej zarzadowi.
Niektórzy chcą tu i teraz, a ta spółka perspektywiczne warta będzie pod same dywidendy do brania. Dywidendy są zamrożone tylko na czas inwestycji i mają do nich wrócić. Przypomnę, że Relpol wypłacał rok w rok i był zaliczany do typowych spółek dywidendowych. Tak bezpiecznych i perspektywicznych spółek na GPW nie ma wcale ,aż tak dużo.