• Lokomotywa rusza Autor: ~gleba [95.41.190.*]
    Cena rośnie wraz z obrotami. Jeśli przebijemy trwale poziom ceny emisyjnej, to potem już tylko "sky is the limit"...
  • Re: Lokomotywa rusza Autor: ~Piotruś_Pan [79.185.194.*]
    Oby, oby. Ja będę zadowolony jak pójdzie 20-30 % w górę. Mam dużo akcji z IPO i nie będę sprzedawał poniżej emisyjnej. Obroty 54 tys akcji to widać, że zaczęło się czyszczenie drobnych z akcji. Indywidualni dostali tylko 900 tys akcji, czyli niewiele. Reszta w posiadaniu instytucjonalnych. 2 fundusze mają i muszą wykazywać zyski, a nie starty. Trzeba trzymać do końca roku. Wyniki mają bardzo dobre. Potrzebna iskra zapłonu zakupowego. Życzę zysków!
  • Re: Lokomotywa rusza Autor: ~MuMMiN [185.183.224.*]
    A iskra nie jest np to że murapol wynajął 50 powierzchni w biurowcu w białym stoku planowanym do oddania w przyszłym roku. Kolejny dowód że branża wraca do formy sprzed pandemii, a tej właśnie najbardziej obawiali się inwestorzy. Myślę że w przeciągu roku bardzo prawdopodobne jest pierwotna cena 50 na akcje, tym bardziej że inwestorzy przenoszą się powoli na bezpieczniejsze inwestycje
  • Re: Lokomotywa rusza Autor: ~Trader [31.0.23.*]
    To był fall start? Kiedy ruszamy?
  • Re: Lokomotywa rusza Autor: ~Trader [37.248.202.*]
    Pod wyniki 3Q ruszamy?
  • Re: Lokomotywa rusza Autor: ~MuMMiN [94.254.206.*]
    Ruszaj, Ty pociągnij, ja się podłącze :-)
  • Re: Lokomotywa rusza Autor: ~Trader [31.0.182.*]
    To niech ktoś przestanie sypać , to wtedy pociągnę do trzech dyszek
  • Re: Lokomotywa rusza Autor: ~MuMMiN [185.183.224.*]
    Jakie sypanie, brak plynnosci, jak ktoś chce poczytać o kondycji cavatiny to niech wejdzie na ich stronę w newsy, do tego wreszcie surowce budowlane tanieją,
  • Re: Lokomotywa rusza Autor: ~Piotruś_Pan [217.172.249.*]
    Może teraz powolutku ruszy
[x]
CAVATINA 0,58% 17,40 2023-05-26 15:00:08
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.