Chciałbym bo w tych okolicach stoję z zakupami :) Czy tak będzie? Szanse są, ale jak do piątku 29.10.2021 nie wpadnie mi więcej akcji następną listopadową sesję biorę z prawej. Nie będę czekał dłużej bo ileż można. Problem mam w drugą stronę Sprzedałem 90% akcji areny, w zasadzie można rzec, że zastopowałem szczyt bo dosypywałem - sprzedałem na górce. Zostało mi jeszcze kilka tys szt i co nie wrzucę, to trochę skubną i kurs w dół. Mam tam 600% zysku cały czas więc wysypię, ale zastanawiam się jaka będzie cena pod koniec i kto taką spółkę tak pompował oraz po co, jak tam nic nie ma poza kiepską stroną i marzeniami. mam też gorszy problem nr II. Mam 100k akcji ICPD za 12 gr. Ktoś to dociągnął do 6 zł przy minimalnym obrocie i teraz spada. Oczywiście spółka jest przy mom ciężarze niezbywalna, a stoi teraz ok. 2 zł. Chętnie zamienię się z kimś na akcje płynniejsze na giełdzie w Bułgarii, gdzie kurs jest podobny, ale da się wyjść i dorzucę 20% gratis z kasy. Czasami myślę, że te akcje mam tylko ja i animator :(
Mógłbym 4 krotnie w odpowiednich odstępach czasowych zgarnąć PKCem po 5 kg papieru aby Ci udowodnić kruchość Twoich wypocin na temat AT, no ale skoro inni w nie wierzą, to spokojnie to pozbieram. Ty oczywiście tracisz tutaj czas bezinteresownie. Po 3,35 komuś puściły nieduże SL i bardzo szybko zostały pozbierane.
To tylko przypomnę że, optymiści Twojego pokroju pisali tutaj o jakieś 8 na koniec października? Jak jako jedyny pisałem że tu nic sie nie dzieje, że będzie 3,40 jeszcze raz, to dostaje hejt i minusy - tym czasem drogi kolego, moje prognozy jak widać się sprawdzają... zainteresowania rynku zaś nie widać. I mam to totalnie dokładnie tam, po prostu lubie AT. Taka forma rozrywki. Powodzenia
Wpadło do koszyka! Dziś, moi drodzy znowu, warto było czekać i się rozstawić :) Stalowe zasady zbierania nisko działają wsp powrotu jest tu wysoki, na etapie zbierania dla mnie do cymesik Serdeczności wszystkim i miłego weekendu.