Ludzie zrozumcie, Przed ogromnymi wzrostami zawszę jest trzepanie leszcza, jak widać wszelkie techniki dozwolone, po takiej zwale kurs prawie wrócił do swojego poziomu, na giełdzie rządzi strach i chciwość. Dziś nauczka dla ulicy. Teraz info dla wytrwałych, dopiero zacznie się jazda na szczyty zobaczycie
Zobaczcie co się dzieje na forum, trole spadkowe wpisują głupoty jak z automatu, tak im zależy żebyście się wysypali z resztek tych akcji. Tu ulica ma ich wcale nie mieć, taki był cel tego komunikatu. Zrozumiecie to wkoncu? Zobaczcie jak kurs odbił po tej, zwale. To wszystko jest zaplanowane tak jak i stado bezmugich trolli. Czekajcie na info o kontynuacji połączenia albo już o połączeniu.
Kto oddaje ? Ci co popuścili zobacz jaki był wczoraj obrót kilka procent akcji, gdyby to był bankrut to uważasz że kilka procent by wywaliło ? Serio ? przecież zawieszono nie ma info że zerwano. Ja nie rozumiem czego wy idziecie w zaparte że nic tego nie będzie, wy nie ogarniacie tej gry.
Ciekawe co powiecie jak niedługo pójdą infa o rezygnacji Gaworeckiego i wyjściu z zarządu ludzi z MGM. A jeśli to "zawieszenie" to też wał i zaraz się dogadają, to też niezły przekręt i prokuratura by się przydała. A po takim u numerze to i zawieszenie przez KNF i GPW możliwe i badanie kto skorzystał, kto kupował, kto sprzedawał itp.
Mam akcje i piszę, nie mogę? Mam pisać w samych superlatywach jak srają nam na łby? Kwestia parytetu: przy kursie 1,4 pisaliśmy że emisja będzie max 3:1, a teraz wychodź że nawet walczą o 5x więcej akcji niż teraz jest w obrocie. A za chwilę co napiszecie? Uff, niech już będzie nawet emisja 100 mln akcji byleby tylko doszło do połączenia? Co się dzieje z kursem widać po Midernicom, jak do obrotu weszło 180 mln akcji po 54 gr, to kurs zleciał o blisko 60%. Ale tam mają zyski i prowadzą perspektywiczna działalność. A tu póki co same straty i koszty.
Nigdzie, to są tylko przypuszczenia jaki będzie a raczej jaki już byłby parytet wymiany biorąc pod uwagę kapitalizację Infoscanu a ostatnia wyceną MGM.
Krzysiu wstrzymaj się jakiś czas, z tymi wątpliwościami :) ja już pisałem ostateczne odleszczanie właśnie miało miejsce, zobaczymy co będzie się teraz działo nie zdziw się jak teraz będziemy wspinać się do góry. I uwierz że zanim będzie parytet to akcje muszą wzrosnąć, taka jest ich gra..
Nie w gaworeckiego ? A to on niema akcji ? Cała ta szukernia niema akcji ?? A co oni do tej pory robili. Weź krzysiu nie rozśmieszaj mnie, wyzbierali, to jak najbardziej w ich interesie aby kurs wzrósł.