Całe szczęście udało się sprzedać akcję z dużą stratą i może dałam się "wyleszczyć" z akcji albo całe szczęście że taką decyzję podjęłam. Moja średnia zakupu to 0,97zł a wyszłam po 0,78zł STRATA prawie 35tys - da niektórych dużo dla niektórych mało :) ja wole ręsztę co została zainwestować w coś innego. Z całą odpowiedzialnością będę twierdzić ze prezes i zarząd oraz wspólnicy wiedzieli o tej zagrywce i z premedytacja okradli akcjonariuszy nieświadomych ich zagrywek. Nigdy więcej MGM i ich powiązanych spółek, gier i osób z nimi związanych. Ruszam z kampanią odpowiedniego public relations! aż im w pięty pójdzie :)
Coś mi nie pasuje. Miałaś ok 184 tys akcji w sredniej cenie 97 gr. Napisz kiedy to kupiłaś i kiedy sprzedałaś bo po wykresie historycznym nie widać twoich transakcji.
Przecież ta termina robi was w wala, kolejny opłacony trol który napisze co mu karzą na i do tego info że 35 tys to nie dużo straty , żebyś sobie TY leszczu (czytający) pomyślał że ja to mam tylko 5k straty to faktycznie jeszcze mniej, to nie dużo, jednak wywalę, co będę ryzykował, to BŁAD ! Nie widzicie jak z wami grają !?
Skoro sprzedałeś to znaczy ze nie rozumiesz tej gry. A kto nie rozumie nie powinien w nią grać bo straci, to nie jest takie proste jak wam się wydaję, nakład kasy, czasu i nagle nic z tego nie będzie pffff proszę was. Owszem będzie ale jak wszyscy wątpiący się wysypią