Heh wy tutaj wszyscy o bankowości a ja wolę gadać o złocie w postaci zegarka. KOcham biżuterię. A właśnie w szczególności właśnie wymienione ZEGARKI. Sama mam chyba ze 3 ;p
Heh wy tutaj wszyscy o bankowości a ja wolę gadać o złocie w postaci zegarka. https://westwatches.pl/pl/zegarki-meskie-solarne/ KOcham biżuterię. A właśnie w szczególności właśnie wymienione ZEGARKI. Sama mam chyba ze 3 ;p
Ja wolę złoto kupować za kasę która uzbierałem. Złoto kupuje w Mennicy Skarbowej i jestem bardzo zadowolony. Dobre ceny a co najważniejsze posiadają zloto na miejscu.
wiekszosc dilerow ma zloto od reki, idź na wiejska do metal market albo na sw. barbary do ascoin, towar lezy na półkach, cena 200-300 zl na uncji lepsza
Mennica skarbowa nagonie ma najgorsze ceny na rynku
Wystarczy nie dać się okradać i iść do mennicy kapitałowej do każdej uncji sztabkę 1 gr dostaniesz gratis w tej samej cenie
A ja wolę jednak inwestować w złote monety bulionowe jednouncjowe, które też bez problemów sprzedam po cenie rynkowej. Jednak w biżuterii ta prowizja jest bardzo wysoka przy kupnie. Zastanów się nad monetami i sztabkami w mennicy skarbowej jest bardzo fajny wybór
Na pewno złoto warto mieć w swoim portfelu inwestycyjnym, jednak jak już to tylko złote zakupy w sprawdzonej mennicy, jak m. skarbowa ze względu na dobre ceny i krótkie terminy realizacji.
Co do złota to ja niedawno słyszałam, że w Mennicy Skarbowej dostawa jest dosyć szybka jeśli chodzi o zamówienia. Czy mieliście już okazję coś tutaj kupić?
Złoto to ważna część portfela inwestycyjnego. Jeśli chcesz kupić monety złote 1 uncjowe to rozejrzyj się w mennicy skarbowej, dobre ceny i krótkie terminy dostaw względem wielu innych dealerów złota.
Złoto to ważny element bezpiecznej części portfela inwestycyjnego. Na pewno warto dlatego rozważyć to, aby pójść w kierunku dywersyfikacji portfela. Jak chcecie mieć sprawdzonego i znanego dealera złota to mozesz sprawdzić ofertę mennicy skarbowej.
Co do złota to wydaje mi się, że dobrym wyborem będzie Mennica Skarbowa. Dużo osób polecało mi tą ofertę i co ważne tutaj też na dostawę nie trzeba długo czekać co jest ważne
Na pewno to bezpieczna część portfela inwestycyjnego i jeśli chcesz zbudować też swoje oszczędności w tej formie to zawsze do mennicy skarbowej możesz się wybrać i dopytać co i jak.
A może Mennica Skarbowa? Sama planuję kupić tutaj złoto w najbliższym czasie, ponieważ z tego co widzę mają oni atrakcyjną ofertę i przede wszystkim też dostawa jest praktycznie od ręki
Złoto nie musi być dla zuchwałych, ale też które chcą bezpieczniej inwestować w metale szlachetne. Odnośnie wyboru miejsca do zakupu to możecie sprawdzić ofertę mennicy skarbowej, jeśli chcecie pierwsze zakupy w tym zakresie poczynić. Pozdrawiam
Akurat ja zastanawiam się nad tym by postawić na Mennicę Skarbową. Słyszałam, że tutaj oferta jest dosyć dobra i przede wszystkim dostawa jest też praktycznie od ręki