Ale nazgarniał akcji.Stoją na sprzedaży setki tysięcy akcji.Nie do sprzedania.Do blokowania kursu i straszenia.Kto kupi 300 000 akcji po 4,7 zł,(teraz bo za jakiś czas to może być normalna cena).Wyciska cytryne na maksa.Tak jak pisałem bodaj 17.08 do ogłoszenia podpisanego porozumienia jeszcze mnóstwo cudów i jeszcze więcej wpisów wieszczących armagedon.A tu 8 się kończy jutro 9 i 10.A z taka liczba akcji można ,,zrobić,, każdą cenę do 10.potem JUŻ NIE.
Dziwne, że nie odzywają się ludzie od tematów typu "ale sypią" :) Przecież dzisiaj mają super okazję. Swoją drogą rzeczywiście mocno uwalają kurs przy tej sesji. Z takiego poziomu byłoby dużo lepiej wystartować, gdyby pojawił się bardzo pozytywny komunikat.
Dnia 2021-09-08 o godz. 15:57 ~Ad napisał(a): > Dziwne, że nie odzywają się ludzie od tematów typu "ale sypią" :) Przecież dzisiaj mają super okazję. Swoją drogą rzeczywiście mocno uwalają kurs przy tej sesji. Z takiego poziomu byłoby dużo lepiej wystartować, gdyby pojawił się bardzo pozytywny komunikat.
Ale sypali :-)
PS. mam nadzieję, że już się wysypali... jeśli będzie kombinowanie z kolejnym przesunięciem terminu, to skupią po mniejszym koszcie. Pytanie, czy te uwalanie ma jakiś cel i czy będzie się im opłacać? Pytanie retoryczne.
Cel jest oczywisty - wywieranie presji na łosia ;) Przerzucają między sobą coraz niżej w nadziei, że może ktoś popuści... Względnie, że jakieś SL wyczyszczą gwałtowniejszym zjazdem. To jest przecież abecadło spekuły :))
Wydaje mi się, że w jednym momencie widziałem zlecenie kupna 30k akcji bodajże po 0,739zł i go nie ruszyli, a chwilę wcześniej chętnie "sypali" w tej okolicy. Gdyby tak bardzo chcieli pozbyć się akcji to dlaczego nie wykorzystali okazji? Czyżby zlecenie było... "obce"?:)
Trudno mi powiedzieć, nie patrzyłem tak blisko i dokładnie na notowania, ale przekonaj się sam, wysfaw 20k na K po cenie aktualnej i zobaczysz jak szybko Ci akcje wpadną. Mi po 0.83 parę dni temu wpadło tak bardzo dużo i szybko
Już wykorzystałem swój limit, który przeznaczyłem na akcje więc nie przetestuję. Wiem po prostu, jak wyglądało to kiedyś, gdy dawałem zlecenia kupna - momentalnie pojawiało się zlecenie o 0,001zł wyżej niż moje, żeby to tamto było pierwsze w kolejności.