Buli, kto jest głownym akcjonariuszem? a czego potrzebuje główny udziałowiec? a no pieniążków, na co czekamy wtedy? na NWZA, dlaczego? a no po uchwalenie dywidendy. A łopatologicznie ci jeszcze napisze drugą rzecz, na koncie doszło 37mln polskich cebulionów, wycena na teraz to 38,5mln, czy przed przelewem była wyceniana na 1,5mln? a kupując akcje ponizej 4,4zl to kapitalizacja spolki jest nizsza niz ilość gotowki na koncie. Czy rozumiesz już, ze potencjalu do spadku nie prawie zadnego? tak, mam sporo akcji, a jak bedzie spadac to bedę bral za wszystko co mam
ja się nie odnosze ile to cos jest warte bo papier wszystko przyjmie a to rynek decyduje jaki jest kurs ja się odnosze do tego że wypłaty są w nastepnym roku w maju (tak była ostatnia) a wy teraz czekacie na info, cuda panie:)
misiek, ja nie mówie, że bedzie, ale tego sie spodziewam, bo getin potrzebuje kasy i nie bedzie czekał do maja, bo po co. nwza i wszystko bedzie jasne, z drugiej strony nawet jeśli do maja to masz 50% jak nic do ugrania od aktualnego kursu, a mnie 50% zadowoli w takim czasie.