Jeśli masz troszke kasy to zainwestuj w zloto ktore zakupisz w MennicySkarbowej. Mennica posiada również złoto na miejscu. Więc mozesz mieć od ręki. Ja kupiłam i jestem zadowolona
Jeśli o mnie chodzi to lepiej kupić w bezpiecznej i sprawdzonej mennicy skarbowej gdzie masz szeroki wybór monet złotych, sztabek ale i srebra i też są dostępne od ręki więc czekać tygodniami nie trzeba
U mnie to zależy, gdzie znajdę lepszą ofertę raczej wybieram sprawdzone mennice np. skarbową co do których mam pewność. Czasami ceny są troche wyższe ale wole kupić od razu niż czekać bo widziałem ze teraz to nawet u niektórych 45-60 dni
Ja kupiłem sztabki zlota w Mennicy Skarbowej. Jestem bardzo zadowolony obsługą oraz tym że sztabki były na miejscu więc miałem je bardzo szybko u siebie w domu.
w przypadku mennicy skarbowej płacisz a placówki każdym większym mieście ale chyba jest najbardziej renomowana. Dużo taniej masz w mennicy krajowej która jest spółka zależna od Mennicy Skarbowej i tutaj masz już dobre ceny
Szlachetne inwestycje nie są złe jeśli masz jakieś oszczędności to możesz takie szlachetności kupić. Najlepiej kup w Miennicy Skarbowej tam jest dobra cena za złoto i inne kamienie szlachetne. Polecam
Inwestowanie w złoto czy srebro to zawsze jest taka dość stabilna inwestycja, na złocie raczej się nie traci, ale też nie zarabia się w jakiś mega szybki sposób. Mennica skarbowa jeśli chodzi o złoto ma bardzo dobrą ofertę :)
Szlachetne Inw. są OK, zawsze się zgadza z zamówieniem zdecydowanie odradzam Goldenmark, masakra, Pani mówi co innego a w żywe oczy podstawia inny rocznik, jak juz dogadasz się co do rocznika przynosi porysowany egzemplarz, niby miło, z uśmiechem, na miejscu, ale nic się nie zgadza, doradzam ostrożnożność
Powiem wam że jak patrzę na ta transakcje na spokojnie to potwierdzan żadnych Goledenmarktów, cena też zawyżona, co prawda to koszt anonimowości ale odradzam, mają prawdopodobnie całe zaplecze złomu i wciskaja ludziom po zawyżonej cenie, szczeście że tylko jedna moneta bo bym sie zapłakał, kupowałem oprócz SI w metalelokacyjne, też są OK
Polecam rozważyć inwestycję w złoto z pomocą sprawdzonej mennicy, jak Miennica Skarbowa. Ceny są naprawdę bardzo dobre, więc opłaca się postawić tutaj na inwestycję bezpieczną na swoją emeryturę, czy dla swoich dzieci na przyszłość. Mam nadzieję, że również pozytywnie będziecie zaskoczeni możliwościami wyboru
Ja oczywiście podpisuje się pod kolegą wyżej, aby rozważyć inwestycję w złoto, bo to dobry ruch, ale oprócz tego polecam jeszcze nie dać się oskubać na marży i omijać wyżej wymienionego dealera. Ascoin, Goldon, Tavex - byłem, polecam.
Uroczyście stwierdzam wszem i w obec, że w związku z męczącą nagonką drogiej Mennicy Skarbowej - zobowiązuje się nigdy nie kupić tam żadnych produktów inwestycyjnych.
Polecam ich Sklep oraz punkty stacjonarne. Dużo towaru dostępnego od ręki i bardzo przystępne ceny. Nie słuchać jakiś naganiaczy ze Skarbowej co mają kilka stów drożej i często się czeka 3-4 tygodnie, żeby jeszcze kasą obracali... Szlachetne Inwestycje ma 2 punkty stacjonarne i zaraz 3 pojawi się na mapie, więc są bardzo wiarygodni
Metale szlachetne kupuję w Mennicy Skarbowej, szczerze mówiąc tutaj przynajmniej nie trzeba długo czekać bo dostawa jest praktycznie od ręki. Oferta tutaj jest bardzo bogata także z łatwością możecie wybrać coś dla siebie
Kolejna całkowicie zmyślona historia bez żadnych dowodów i zniesławienie z Pana strony, najwyraźniej bardzo zależy Panu na otrzymaniu najwyższej kary w tej sprawie. Wszystkie fałszywe opinie pisane przez jedną osobę Marka K. Dla czytających opinie zamieszczamy skan potwierdzenia złożenia zawiadomienia na policję https://filetransfer.io/data-package/J0rPpeRF#link
Panie Marku, jest Pan oszustem bez honoru i ma Pan urojenia. Bzdury!! Wszystkie fałszywe opinie pisane przez jedną osobę Marka K. Dla czytających opinie zamieszczamy skan potwierdzenia złożenia zawiadomienia na policję https://filetransfer.io/data-package/J0rPpeRF#link
Szlachetne to profesjonalna firma. Kupiłem tam kilka monet i ceny konkurencyjne, obsługa uprzejma i można z nimi porozmawiać o rynkach, duża dostępność towaru od ręki. Mają już 4 stacjonarne punkty. W Warszawie też. Polecam tam chociaż zajrzeć i przekonać się samemu.
Jeżeli interesują Państwo złote sztabki oraz złote monety uncjowe bulionowe to zapraszamy, także do naszej mennicy skarbowej gdzie będziecie mogli je znaleźć licząc na dobre terminy realizacji.
Złoto czy srebro możesz kupić w dobrej cenie w Mennicy Skarbowej. Tam mają większość sztablek na miejscu. Taka inwestycja jest długoterminowa ale się naprawdę opłaca
Warto stawiać na sprawdzonych dealerów złota jak mennica skarbowa w której jest większa dostępność, punkty stacjonarne i profesjonalna obsługa klienta,
Na pewno jeśli chodzi o zakup złota warto wybierać sprawdzone miejsca, gdzie można liczyć na dobre ceny i krótkie terminy realizacji oraz oczywiście bezpieczeństwo transakcji. Jednym z największych dealerów złota w Polsce jest mennica skarbowa, także tam też możesz się wybrać.
Aktualnie rozważam skorzystanie z usług Mennicy Skarbowej, aby nabyć złoto w najbliższej przyszłości. Oferta jest bardzo różnorodna, a istotne jest także szybkie dostarczenie zamówienia.
To już zależy od indywidualnych oczekiwań i możliwości, odnośnie miejsca do zakupu to sprawdź mennice skarbową. Wysoka dostępność, krótkie terminy realizacji.
Aktualnie rozważam złożenie zamówienia na złoto w Mennicy Skarbowej w najbliższych dniach. Asortyment jest imponujący, a istotnym atutem jest szybka dostawa.