• Dołowoanie kursu Autor: ~Ciekawski [5.173.9.*]
    Może mi ktoś wyjaśni czemu tutaj sukcesywnie spada przy obrotach jak na warzywniaku? Ma ktoś jakąś koncepcje?
  • Re: Dołowoanie kursu Autor: ~george [5.173.249.*]
    Spada cała branża fotovoltaiczna: Columbus, Ml System, Photon, Novavis, 01Cyb, Solarinov, Stilo i inne spadają od wielu tygodni . Na ich tle Remorsol wygląda dobrze ale jak spada cała branża to tu nie może być wzrostów. Branża przestała być modna czy to się kiedyś zmieni ?
  • Re: Dołowoanie kursu Autor: ~kolega [77.65.88.*]
    Ci co kupili liczyli, że ten inwestor to będzie coś i od razu będą jakieś informacje o nowych projektach, a tu inwestor taki sobie, projektów i umów nie ma, a nawet mała liczba akcji powoduje znaczny spadek, bo mało kto chce kupować tą firmę bo powszechnie wiadomo, że trudno sie z niej wydostać. (nie widzę jakiegoś ratunku dla Remora prócz splitu akcji, który mógłby poprawić płynność.)

Nikt nie chce tego brać, bo trudno jest to sprzedać.
  • Re: Dołowoanie kursu Autor: ~kolega [77.65.88.*]
    Wystarczy spojrzeć spółka jest 372 w rankingu zainteresowania a ten Atas chyba ją jeszcze dobija, bo tak źle już dawno nie było.
  • Re: Dołowoanie kursu Autor: ~FotoPower [37.47.23.*]
    Bolcują
  • Re: Dołowoanie kursu Autor: greg0r [77.249.15.*]
    Mam nadzieję, że ta promocja się wkrótce skończy :)
  • Re: Dołowoanie kursu Autor: ~FotoPower [37.47.20.*]
    Jak spółka zacznie coś pokazywać to pewnie tak ,
    Póki co mamy druga polowe roku i nic nie wiadomo , ani prognoz ani przełomowych kontraktów , cisza ,
    Czekamy jednym słowem dalej
    Nasączenie ceny mediów rosną to przełoży się na wzrosty OZE
  • Re: Dołowoanie kursu Autor: erydan [91.216.213.*]
    Obecny kurs to wina głównie braku informacji. Perspektywa jest ale nie wiadomo co z tego będzie i tak od dwóch lat,
    Mam nadzieję że jedna dobra informacja wywinduje kurs na co najmniej 8 zł co jest pierwszym przystankiem do wzrostów.
  • Re: Dołowoanie kursu Autor: ~Kocopoł [89.65.168.*]
    Ja czekam na jakieś newsy na temat współpracy z Tauronem, z którym coś kiedyś razem dłubali. Kontynuacja tego byłaby ciekawym impulsem.
  • Re: Dołowoanie kursu Autor: ~Nowy [89.74.154.*]
    Po co split jak tu akcja po 5 zł, w jaki to niby sposób poprawi płynność, rozumiem gdyby po 5k/szt. były, ale teraz? Czy to ja czegoś nie rozumiem?
  • Re: Dołowoanie kursu Autor: ~FotoPower [37.47.20.*]
    Póki co kurs zmierza w stronę 4
    Zakładam ze jakimś tam wsparciem będzie 3 zł
  • Re: Dołowoanie kursu Autor: ~Tim [89.64.66.*]
    Leci jak kamień
[x]
REMORSOL 2,89% 17,80 2023-09-29 12:49:29
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.