• Dystrybutor wystaw cale Autor: ~Oppro [94.254.194.*]
    Dystrybutor może nie warto się czaić wystaw cały pakiet może będzie atrakcyjny ilościowo
  • Re: Dystrybutor wystaw cale Autor: ~Daro [5.173.249.*]
    Obawiam się, że tu dystrybutora nie ma. To cześć ulicy która kupiła akcje pod wielkie plany i wykrwawia się do końca z resztek akcji, powoli akceptując stratę. Tu niestety brakuje kogoś dużego po stronie popytu, co by trochę pociągnął kurs do góry. W zeszłym roku zrobili to drobni zwabieni na maseczki. Teraz już to "se ne wrati", tylko dobry wynik finansowy może dać impuls do wzrostu.
  • Re: Dystrybutor wystaw cale Autor: ~Sk [83.26.166.*]
    Takie tłumaczenie wydaje się sensowne ale dystrybutor też jest faktem jest że cały czas obniżał stan posiadania OFE NN nie wiem czy mu jeszcze coś zostało bo OFE PZU wyszło całkowicie niedługo pokażą stan na 30 czerwca
  • Re: Dystrybutor wystaw cale Autor: ~fd [193.192.177.*]
    Albo jakaś kolejna umowa
  • Re: Dystrybutor wystaw cale Autor: ~Oppro [5.173.64.*]
    Dystrybutor daj całe ponad 100 tys a nie po 10 lub po 3 tys wtedy zobaczy czy i jakie jest zainteresowanie
  • Re: Dystrybutor wystaw cale Autor: ~Daro [5.173.253.*]
    Oj..oj.. nie wywołuj wilka z lasu, bo jak ci dystrybutor zacznie sypać to się nie pozbieramy. Myślę że nawet dla tego funduszu który może jeszcze mieć trochę akcji obecny poziom jest za niski. Trochę mnie niepokoi coś innego.
  • Re: Dystrybutor wystaw cale Autor: ~zdezorientowany [31.60.75.*]
    @fd
    te umowy tylko IMHO marketingowo dobrze brzmią. Ale do momentu gdy nie są znane szczegóły umowy to dla mnie nic nie znaczą. Protekor może zawrzeć nawet ze mną umową, że sprzedam towary za 4 mln EUR. A jeżeli sprzedam tylko za 5.000 eur to co dalej? Jakie będą konsekwencje? Pewno żadne.

• Re: Dystrybutor wystaw cale Autor: ~Sk [83.26.166.*]
    Często pod np dotacje robi się umowy dystrybucyjne czy sprzedażowe lub zleceniowe które to nie mają żadnej mocy prawnej
  • Re: Dystrybutor wystaw cale Autor: ~Daro [5.173.248.*]
    Dlatego ciągle to powtarzam. Obietnice i wielkie plany już były, nikt tu już na to się nie złapie. Maseczki, plany motywacyjne, sraty-taty. Teraz już tylko konkretny, wynik finansowy na koniec miesiaca, kwartału, roku. Tylko to się liczy i na to czekam.
[x]
PROTEKTOR -0,31% 1,93 2023-12-01 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.