A 17zł jak nie było tak nie ma. Jak widać nawet 10zł zdaje się powoli być barierą nie do przebicia na stałe. Myślę, że ten wątek dość dobrze obrazuje na czym polegają forumowe próby manipulacji kursem w odniesieniu do rzeczywistej wyceny na giełdzie BML. Podtrzymujmy go niech osoby śledzące watek BML, w tym marzyciele - niedoszli milionerzy wiedzą jak działają zorganizowane grupy manipulantów na gpw.
Misiu co Ci spod palców wypłynie jak za miesiąc lub dwa będzie jednak to 17 zł, powiedz? Co Ty wówczas napiszesz? I po co Ty właściwie to piszesz wszystko teraz? Czy Ty naprawdę nie masz na co czasu tracić? Żal mi Ciebie, ale obiecuje, że się dzisiaj za Ciebie pomodlę.
Zobaczysz 17zł z akcję powtórka będzie a wiesz dobrze dlaczego , nie ale naganiaj dalej aby ludzie akcji się pozbyli , ja dziś znowu dokupiłem ponad 500 sztuk ponieważ bardzo bardzo wierzę w tę spółkę , co prawda gram często na małych wahaniach kursu + - 5 % ale cały czas jestem do przodu , a nie tylko cały dniami pisze na forum jak nasz ewq jak to jest źle w tej spółce , tak praca i tyle lepiej pisać głupoty niż nic w życiu nie robić lub kraść.
halo, halo pisał autor, że do 17 czerwca będzie tutaj 17 zł za akcje. Zostało 10 dni do miesięcznicy, proponuję jakiegoś szampana, najlepiej ruskacza z biedry w cenie 1 akcji
Jedziemy akcja 100zł z kółkowiczami oni narazie grosikami się bawią a my dalej wystawiamy po 100zl na dłuższy okres a jak ktoś dokupi wystawiać by w ,,arkuszu zkecenzleceń Bml" było widać naszą siłę że jesteśmy razem brawo akcja 100!! jeśli ktoś zechce sprzedać bo będzie mu odpowiadać cena to zrobi modyfikację i sprzedaje to też szorty będą widzieć że akcja sto ma wystawione nadal to we wrześniu nie będą planować kontrakty bo ich dalej zdeptamy
Ja dalej spokojnie sobie dokupuje ponieważ widzę ile się dzieje i tak jak wy ewq i inni wiem co będzie , ja zarobię jak zarabiam cały czas czy w listopadzie czy w marcu ponownie , a wam pewnie też zapacą i w sumie też zarobicie tazke każdy będzie zadowolony prawda.
ewq bm to niesamowici ludzie którzy żyją w trybie sen - forum - toaleta połączona z posiłkiem - ponownie forum , restart i nowy dzień. Podziwiam naszych ekspertów od wielu spółek z zasobnym portfelem i ogromną wiedzą na temat giełdy ich rady są bardzo pomocne i zawsze merytoryczne. bu ha haaaaa
UWAGA uwaga na takich typów jak Szok , Irek, Szczepan,Maciek Irek, Sułtan_z_Żeliborza, RED,Marta, Osa,Szary,fil i innych typków którzy ujadają na spadki by zrobić kółko to chwasty które tu już ujadają o grudnia i na mawiają na mobian to typowe chwasty my akcja 100 chwast do września zlikwidujem wystawiając dalej po 100zł by w arkuszu zleceń Bml bylo widac ile jest wystawionych akcji to razem ich zniszczymy tych chwastów a końca września będzie 300zl brawo trzymać nie dać się wyszukać
Następny fantasta… 300zł do konca września… taki wpis mający jeszcze bardziej pobudzać wyobraźnię pachnie mi jakàś większą akcją wyprzedaży przez zorganizowane grupy.
Najobrzydliwsze w tego typu naganianiu jest bezczelność z jaką próbują tego typu ludzie szukać głupszych od siebie… ale giełda wszystko pięknie weryfikuje.