Rozumiem że ty naganiasz na wzrosty z różnych IP…? Ja na szczęście nie muszę, bo przyświeca mi zupełnie inny cel niż tobie - piętnuję właśnie takich naganiaczy-giełdowych cwaniaków jak ty i tobie podobni, którzy próbują dorabiać się na ludzkiej naiwności.
Żeby nie było, że pisać można wszystko i bez konsekwencji, więc pytam autora postu: gdzie jest obiecane 17zł za akcję? Gdzie jest jakikolwiek wzrost akcji BML w okresie od pana postu do 17 czerwca? Po co Pan edytuje takie bzdurne posty na forum, które w rzeczywistości okazują się jednym wielkim kłamstwem? Na koniec dodam, że kurs BML od dnia edycji postu do dn. 17 czerwca wzrósł o c.a. 10 groszy…
Pamiętajcie czytający - musicie być cierpliwi - oto motto umoczonych naganiaczy żerujących na ludzkiej naiwności. Ja tylko wyostrzam próby manipulacji jakie ty i tobie podobni chcà wywierać na pseudo inwestorach marzycielach, i odpowiadam na twoje pytanie - robię to absolutnie charytatywnie.
Ja na nic na szczęście nie muszę czekać, ale zależy mi żeby razem se mną czekać nie musiała jak największa liczba osób, na których próbują pasożytować takie osobniki jak ty i tobie podobni.
Dnia 2021-06-12 o godz. 21:03 podesty napisał(a): > Przeglądają forum ponownie widać ponownie aktywność tych samych IP które piszą ze bankrut , ze jest bardzo źle itp próbując nakłonić ludzi do oddania akcji po cenie oscylującej w okolicy 10 zł , dokladanie identyczna sytuacja miała miejsce od połowy lutego do 9 marca kiedy nastąpił spanikowany odkup akcji pod kontakt kończący się 19 marca. > > Ja cały czas dokupuję i czuję ze sytuacja będzie identyczna i szybko pojawi się tutaj kwota powyżej 17 zł za 1 sztukę akcji do 17 czerwca 2021. Proszę sprawdzić posty 2 tygodnie przed wystrzałem z marca 2021 identycznie sytuacja jak w tym momencie , wyciągnijcie wnioski sami czy może warto troszkę dokupić ja ja to robię :) na przekór italo i innym jego pokroju.
NALEŻY PAMIĘTAĆ O TYM, ŻE DŁUGA KONSOLIDACJA OZNACZA BARDZO MOCNE WYBICIE. NA WYKRESIE BIOMED-LUB WYRAŹNIE TO WIDAĆ, CHYBA, ŻE MA SIĘ PROBLEMY Z OCZAMI, WTEDY MOŻNA TEGO NIE ZAUWAŻYĆ I WYPISYWAĆ GŁUPOTY, JAK TO ROBIĄ TROLLE SPADKOWE.
O czym ty człowieku piszesz… mocne wybicie musi mieć podstawy, a tu takich najzwyczajniej brak. Giełda zweryfikowała czytelnie spekulacyjne wzrosty powyżej 10zł i tyle w temacie.
Konsekwentnie przypominam post kilku naganiaczy, rozpisujących się o „mega wzrostach” na BML. W tym wypadku najpóźniej do 19 czerwca mialo być min. 17zł…
a znasz chociaż znaczenie tego słowa? Wątpię. Ty jedyny się odgrażałeś, że stąd spadasz. Myśmy szampana z tej okazji otworzyli i wypili, a ty nadal tu............robisz sobie z gęby cholewę................
To samo można, a nawet bardziej powiedzieć o was wszysktich trollach naganiających ludzi do kupna. Autor postu to idealny przykład jakie z was ścierwa kłamiące, bo sam przyznał, że w oczekiwaniu na magiczne 17 zł wywalił połowę akcji po 10,40 zł. Po piątku zrobiłem sobie przerwę, ale nawet z ciekawości wchodząc i czytając jakie gówno z mózgu ludziom robicie to człowiek nie może pozostać bezczynny i chociaż podbije posty, które z niewiadomych (wiadomych oczywiście) się nie sprawdziły. Akcja 100 to akcja 100 dennych naganiających na wzrosty postów z terminem do zejścia z haka, czyli nigdy.
Trafione w sedno. Osoby próbujące dorabiać się kosztem innych należy piętnować i czarno na białym pokazywać próby manipulacji… w tym na forach takie to…
Widzę ponownie aktywność naszych 3 forumowych mądrali , wiec coś się ponownie będzie działo , ja jak pisałem wcześniej zostawiłem jeszcze 50 % z tego co posiadałem zaraz pewnie jeden napisze o ze 100 akcji to wielki kapitał , ba znowu dokupilem po nizszej cenie jak mnie nazwiecie kółkowicz czy kto tam jeszcze , czym się roznie od was ano tym ze mam akcje mi w portfelu caly cas przybywa :) a w spółkę bardzo wierze , jak bym nie wierzył to bym nie inwestował i na pewno przy 17 zł się przypomnę ponownie.
Podtrzymujmy wątek tego naganiacza, który pisał o 17zł. Widać w nim jak na dłoni na czym polega sztuka manipulacji zorganizowanych grup na gpw… cieszy mnie fakt, że są tak nieudolni, a giełda przy tym pięknie weryfikuje wartość spółki BML.
Bańka covidowa pękła, manipulanci zostali z furą akcji, a tu kurs ani drgnie… żeby wartość akcji rosła to muszą być ku temu fundamenty i argumenty, a w przypadku BML po prostu takowych brak. Jeszcze raz zapytam gdzie jest obiecywane 17zł panie naganiaczu…???
Muszę cię zmartwić dokupiłem w środę :) przy tym samym zainwestowanym kapitale ilość akcji się zwiększyła , ba zmierzam dalej dokupić i sprzedawać ot tak właśnie działa giełda , może z moich paru zainwestowanych groszy coś uciułam , nie tak ja nasi forumowi bogacze i eksperci MC ewq czy jakoś tak :)
Wróżenie z fusów 17zł się nie udało, to teraz naganiacz opisuje jakiego to ma czuja i jak to kółka kręci. To jest już chyba szczyt błazenady forumowej. Ale jeszcze dobitniej pokazuje jak perfidni są naganiacze ze zorganizowanych grup na gpw, szczególnie na tego typu covidowych „balonach”.
Naganiacz :0 , BM ty naprawdę dużo tu wnosisz ,widać masz akcji ze ho ho , widzę ze czujesz się już prawie jak w radzie nadzorczej bu haa haaa haaa. Na giełdzie się zarabia a nie snuje marzenia. Jaki masz w tym wszystkim interes ponieważ dalej nie rozumiem , a) nie masz akcji i piszesz , czy b) chcesz kupić akcje tanio i straszysz innych , czy c) możne cię ubrali i tak chcesz się odegrać.
oni dyktują które imiona , kolory trzeba wykluczyć, wyśmiewać, patrz ; Janusz, Grażyna a do nieoficjalnego prl-u w 2015r. także marki samochodów, kolor włosów, kurtki itd..
tak jak zawłaszczyli majątek Polaków po 1990r., tak nazwy parti, patrz PSL, ONR - stworzyli zastepy ugrupowań nieoficjalnie po-st- komuszych w całym spektrum a oprócz tego przefarbowują się staly, gdy plugastwo wylewa się z nadmiaru. Nawet tęcze chcieli przywłaszczyć ale pominęli dwa kolory