Co mają łapki w gorę do tego co się dzieje ( dam takze tobie jedną zieloną aby nie byś byl smutny z tego powodu ) , masz jakieś kompleksy ??? Ile masz za każdy wpis na forum ? Podziwiam i obserwuje od dluzszego czasu wasze merytoryczne wpisy dobrze wiesz o kogo chodzi. Pozdrawiam i życzę wytrwałości do piątku.
Oo dzis na początku szorty zachęcają dużymi pakietami do sprzedaży a my akcja 100 dokupujem i wystawiamy po 100 nadal do 20 by w ,,arkuszu zleceń Bml" bylo widac ile jest wystawionych akcji to razem zniszczym szorty tak jak bylo w USA
Co tam mistrzu analizy? 10 zł stoi takim fundamentem jak Pałac Kultury, i żeby nawet skały s…y to nie bèdzie tu dużo wiècej. Może 1-2 dniowa spekulacyjna podbitka pod 12zł.
Poczekaj jeszcze chwilę w marcu takze byliście tacy sami wyszczekani , aktualnie zmieniło się tylko tyle że macie inny nick na forum niestety mózgi się nie zmieniły ile macie od jednego wpisu ???
Na co mam czekać. Stabilizacja kursu jest tu widoczna gołym okiem. Nikt tej spekulacji już nie dźwignie… Najśmieszniejszy jest fakt, że kilka zorganizowanych grup jest ugotowantch na amen z akcjami bml i to na pewno cieszy - bèdziecie teraz handlować akcjami bml sami ze sobà…
Nie za bardzo rozumiem z jakiego powodu tu jesteś ( ilość twoich wpisów na forum tylko z tego Nicku jest dosyć duża) , jak nie masz akcji to po co się wypowiadasz , jak masz akcjie i nie widzisz szansy na wzrost to sprzedaj ze stratą i idź graj gdzie indziej , naprawdę masz tyle wolnego czasu aby siedzieć na forum i pisać swoje wywody , może czas zacząć robić cos co przyniesie jakiś profit w postaći zarobionej kasy ( sprzątanie , mycie - tylko same proste prace ) , no chyba ze pisanie na forum to twoje motto życiowe sposobi na zarabianie kasy. Ponawiam pytanie ile od jednego wpisu.
Niestety, ale nie masz racji i ciekaw jestem jak wytłumaczysz to ludziom po piątku, którzy np. czytając twój wpis zakupili akcje, a kurs dalej leci w dół
Oo dzis na początku szorty zachęcają dużymi pakietami do sprzedaży a my akcja 100 dokupujem i wystawiamy po 100 nadal do 20 by w ,,arkuszu zleceń Bml" bylo widac ile jest wystawionych akcji to razem zniszczym szorty tak jak bylo w USA
Dlaczego próbujesz naciągać ludzi…? Jaka „jazda” ? O czym ty mówisz… nawet 10zł stalo się już oporem ciężkim do pokonania.. Zorganizowanym grupom strach zaczyna zaglądać coraz bardziej w oczy. Będą straty oj będą…
Na moje oko będzie jak było ostatnio lub podejrzewam będzie lepiej. Ja nikogo nie naganiam w przeciwieństwie do pary troli co piszą powyżej. Dalej nie dostałem odpowiedzi ile macie za 1 wpis ???
Ja mam satysfakcję, że tacy cwaniacy giełdowi jak ty mają coraz mniejszy wpływ na kurs, a pseudo inwestorów, których próbujecie łapać na takie podbitki, jest coraz mniej. Bezcenne.
Ja w odróżnieniu od ciebie na nic „nie naganiam”, podkreślam wyłącznie fakty, które weryfikuje giełda aktualną wyceną akcji. Ty jesteś zwykłym manipulantem giełdowym, pośrednio lub bezpośrednio umoczonym w akcjach BML, a celem twoich wpisów jest tworzenie iluzorycznego obrazu jak to „będzie rosło” tylko że najzwyczajniej w świecie nie będzie rosło. Kurs BML jest i tak mocno napompowany, a podstaw do dalszych wzrostów nie ma żadnych. Ale pocieszę cię - „spadać” znacząco też raczej nie powinno.
No coż kolejna merytoryczna odpowiedz naszego pana MB , wszycy są zli bo naganiają , przeczytaj jeszcze raz co pisałeś wcześniej i zobacz kto tu jest naganiacz ilość twoich wpisów poraża - skąd masz na to czas ??? . Szkoda mi takich , ja nie obracam dużymi kwotami żeby naganiać , giełdę traktuję jako rozrywkę i odskocznię od pracy , a co zaobserwowłam w marcu to napisałem na forum , wczoraj wyszedłem z połowy papierów Biomed jak było + 8 procent , taki to ze mnie naganiacz. Nie trać czasu na pisanie ze mną bo widać nie jestem na twoim poziomie.
Potwierdziłeś, że jesteś kółkowicz. Ludzie tu czekają na 15-20 zł a Ty sobie na 10,4 wyszedłeś. Nie znasz się na giełdzie a jedynie naciągasz ludzi by zrobić te 5% na podbitce. Mamy 18.06 nie ma kontraktów, nie ma podbitki, nie ma 17zl.
Dlatego również podtrzymuje ten wątek, żeby pokazać osobom czytającym to forum - wiarygodność osób tu piszących. Co prawda dzień giełdowy jeszcze się nie zakończył ale biorąc pod uwagę obiecywany przez założyciela tego wątku poziom wzrostu ceny akcji BML, to raczej nie będzie miał on już miejsca.
widać, że należą do bandy naganiaczy w celu robienia kółek. Typ pisze w poście o 17 zł, powtórce z marca a na 10,40 zł wywalił połowę swojego papieru?! CO ZA OSZUST!!!!
Tak dla podbicia wpisów edytowanych przez naganiaczy i cwaniaków ze zorganizowanych grup na gpw, mam nadzieję że każdy czytający ten wątek zobaczy na własne oczy jak duże jest grono interesantów umoczonych w tą bańkę covidową i jak bardzo tym grupom zależy na wciąganiu kolejnych naiwnych do gry. Giełda jednak weryfikuje wszystko.