A jakie teraz bedzie paliwo do wzrostu?? W zeszlym roku byl lek w marcu ostatni podryg po leku teraz wiadomo ze badania utknely i nie ma chetnych to na czym teraz ma podskoczyc??? Keku nie ma psliwa brak sami siebie szortuja no onany to na czym teraz???
A słyszałeś o czymś takim jak korekta? Był spadek z 20 do 9 to teraz wzrośnie korekcyjne do 15.30-16. A w ujęciu rocznym obejmującym szczyt 30zł to może być nawet korekta do 18+ zł. Wskaźniki i krzywe już się ustawiają do wzrostu. Wielu inwestorów wchodzi jak pojawiają się sygnały kupna a wzrost powyżej 10.30 zł je wygeneruje. A to tylko 5% od obecnego poziomu
Wskazniki na biotech??? Chlopie to nie wig 20 podskoki byly tylko pod info o badaniach badan nie ma podskokow nie ma czego jeszcze nie rozumiesz....GDZIE JEST LEK PYTAM SIE???
Kochani już widać że szorty pękają a kółkowicze ujadają to jest znak że będzie się działo oj będzie, brawo my akcja 100!!! oglądać w ,,arkusz zleceń Bml " ile jest wystawionych akcji po 100zl i wystawiać nadal jak ktoś dokupi by szorty wiedziały że akcja 100 im nie odpusci, już nie długo 18 czerwiec i koniec kontraktów szorciarzy bedą się zbijać by odkupić i oddać bankom pożyczone akcje brawo akcja 100 jesteśmy razem i musimy jeszcze wytrzymać do końca czerwca a jak będzie trzeba to do końca lipca to szorty znikną ta jak w USA
Chętnie zobaczę co się wydarzy a przy okazji Pan także. Proponuję założyć konto na bankier.pl aby zawsz pisać z tego samego nicka ,to na pewno uwiarygodni wypowiedzi , sugeruję jedno konto a nie multi konta.
Oo dzis na początku szorty zachęcają dużymi pakietami do sprzedaży a my akcja 100 dokupujem i wystawiamy po 100 nadal do 20 by w ,,arkuszu zleceń Bml" bylo widac ile jest wystawionych akcji to razem zniszczym szorty tak jak bylo w USA
Oo dzis na początku szorty zachęcają dużymi pakietami do sprzedaży a my akcja 100 dokupujem i wystawiamy po 100 nadal do 20 by w ,,arkuszu zleceń Bml" bylo widac ile jest wystawionych akcji to razem zniszczym szorty tak jak bylo w USA
Dnia 2021-06-12 o godz. 21:03 podesty napisał(a): > Przeglądają forum ponownie widać ponownie aktywność tych samych IP które piszą ze bankrut , ze jest bardzo źle itp próbując nakłonić ludzi do oddania akcji po cenie oscylującej w okolicy 10 zł , dokladanie identyczna sytuacja miała miejsce od połowy lutego do 9 marca kiedy nastąpił spanikowany odkup akcji pod kontakt kończący się 19 marca. > > Ja cały czas dokupuję i czuję ze sytuacja będzie identyczna i szybko pojawi się tutaj kwota powyżej 17 zł za 1 sztukę akcji do 17 czerwca 2021. Proszę sprawdzić posty 2 tygodnie przed wystrzałem z marca 2021 identycznie sytuacja jak w tym momencie , wyciągnijcie wnioski sami czy może warto troszkę dokupić ja ja to robię :) na przekór italo i innym jego pokroju.
Kolego "podesty", Giełda NIGDY nie powiela tych samych, identycznych schematów... Ile lat inwestujesz że jeszcze się o tym nie przekonałeś?
Dnia 2021-06-13 o godz. 18:48 ~Zdziwiony napisał(a): > Giełda nie powiela schematów , nowe motto i rada życiowa użytkownika loop
Pokaż mi jedną identyczną sytuację jak były MOCNE wzrosty danej spółki - gdy giełda identycznie zareagowała tak jak WSZYSCY myśleli że tak będzie :))) czekam z niecierpliwością :)
Desperacja grup upychających akcje w rynek sięga zenitu. Gdzie naganiaczu widzisz wpis o tym, że BML to bankrut…? Ciężko się pogodzić, że łosi na wasze spekulacyjne wzrostu jest coraz mniej, a akcji do upchnięcia zostało pewnie jeszcze sporo… 10zł to dobra i stabilna cena i nic tu więcej nie będzie… ciekawy jestem na ile wam starczy fundusxy, żeby podciągnąć kurs.. kiedyś myślałem że będzie to jakieś 15-16zł. Teraz widzę max. 12zł. Zobaczymy, czekam z niecierpliwością cwaniacy.
Ciekawi mnie również na jakich poziomach się zawiesiliście, prokurując informacje pod sztuczne podbitki i wciągając ludzi w zakup akcji w cenach nie mających uzasadnienia w rzeczywistych fundamentach spółki.
Ale złość, ale toksyczne emocja. Masz takie negatywne myśli to podziel się nimi z bliskimi, a nie tutaj wylewasz swoje flustracje i agresję. Doraśnij i opanuj emocje. Może coś mądrego napiszesz? Miłego dnia;)
Jeszcze tylko 5 dni i zobaczymy kto miał rację , według mnie wytrwali zarobią ponieważ przez weekend pojawił się wysyp troli podających same złe informację aby ludzie pozbyli się akcji jak to miało miejsce w marcu przed duzym wybiciem.
Czyli jakie to złe informacje? że do dzisiaj nie ma zakonczonych badań nad lekiem? - to akurat fakt… Wymień kilka tych złych informacji, które to trole piszą na tym forum… ale przy okazji wymień również jakąś bieżącą dobrą informację ze spółki - na bazie której miałoby być to duże wybicie…