Czy pójdziemy z pozwem zbiorowym czy indywidualnie, potrzebujemy zgromadzić bazę wywiadów oraz artykułów do wykorzystania przez prawników do wojny z Józefem Wojciechowskim.. Wrzucajcie tu linki i argumenty jakie wam przychodzą do głowy w kontekście tego oszustwa.
Proponuję też, żebyśmy w końcu się policzyli. Jak będzie nas 1-2 mln akcji możemy dać ogłoszenie do składania ofert przez kancelarie prawne do obsługi tego sporu. Niech złożą oferty, będziemy mogli wybierać.
Ja mam dokładnie 84 132 akcje, jak ktoś chce łączyć siły to wrzucajcie adresy email, będziemy się organizować.
DYREKTYWA 2004/25/WE PARLAMENTU EUROPEJSKIEGO I RADY z dnia 21 kwietnia 2004 r. w sprawie ofert przejęcia Artykuł 15 Prawo przymusowej sprzedaży 5. Państwa Członkowskie zapewniają, że zagwarantowana jest godziwa cena. Cena ta przyjmuje taką samą formę, jak świadczenie zaproponowane w ofercie, albo formę pieniężną. Państwa Członkowskie mogą postanowić, że forma pieniężna jest oferowana co najmniej jako alternatywa.
Czy JW mogł ogłosci przymusowy wykup? Czy miał prawo do wiekszosci dającej mu 95% wliczyć akcje, z ktorych nie miał prawa głosu, tj. te skupione przez spółkę w celu umożenia? Czy nie powinien zaczekać do fizycznego umożenia tych akcji ? Tak, tylko pytam.
Każdy kto kupił mieszkanie od Wojciechowskiego przekręta który wypuścił akcje za ponad 70 zł a spadły na 4 to ma mieszkanie wykonane najgorzej w Polsce. To syf deweloperski. Skończyły się mega zyski a akcje mają zostać wycofane z obrotu giełdy pod przymusowym wykupem. Skończyło się eldorado. Sam straciłem prawie 50 tyś z wiarą na GPW że kurs będzie rósł jak Dino Polska i inne . A tu się okazało że Wojciechowski parówa polska w białej marynarce nabił akcjonariat z syfem akcji nic nie warty w butelkę. Wont z tą firmą z GPW i z rynku. Poszukajcie sobie pracy w normalnej firmie a nie to tego cwaniaka .
Dnia 2021-06-23 o godz. 21:10 ~Zbyszko napisał(a): > Miałem 4000 szt. > > Kupiłem po 71zł/szt. > > Rozbój w ,,białych rękawiczksch" > > almost@tlen.pl
W tym przypadku w białym garniturze. Niestety giełda to super zyski i super szwindle. Na szczycie hossy wszyscy są zaślepieni zyskami i wtedy najłatwiej wsypać swój kapitał do kieszeni kogoś w białym garniaku z nieogoloną twarzą. Ciekawe czy teraz z Allegro nie będzie podobnie.