sory ale ta spółka od wielu lat chyba istnieje tylko na papierze... przecież oni mieli 2,5 roku zawieszone notowania i dopiero od listopada 2020 są w obiegu ale dalej nie prowadzą od wielu lat żadnej działalności nic nie produkują nic nie sprzedają, żadnych usług nie wykonują i chyba w ogóle nikogo nie zatrudniają.... nawet na najbliższe walne zgromadzenie nie ma żadnych nowych planów działania... więc to scalenie akcji to tylko oni wiedzą po co.....
zastanawiałem się czy wejść przy 50gr. w tą czystą spekulacje i niestety nie podjąłem tego ryzyka :( juz nieraz wchodziłem w spółki spekuły jak np. Patrowicza i różnie się to kończyło ale tu mogłem wejść i teraz dziś bym wyszedł i byłoby 100% na plusie no cóż mówi się szkoda i inwestuje sie dalej teraz to juz większe ryzyko..... aczkowlwiek kto to wie jak spekuła będzie chciała to i do 10-20zł wywindują firmę która nie prowadzi żadnej działalności, już nie takie rajdy się działy na naszej GPW
to że ktoś coś tu pierze... to oczywiste to jest zwykła spekuła, pralnia, co nie znaczy że nie można tu zarobić nawet kilkaset % wystarczy tylko trochę szczęścia, pytanie jest tylko jedno: kiedy wejść i kiedy wyjść...?
- nie wiem czy jest jakaś spółka której cena akcji jest niższa od ceny nominalnej - tutaj tak jest bo wartość nominalna to 2zł - jest więc bardzo duża szansa wzrostu na 2zł ale i wyżej bo machina jest mega rozpędzona