Wyzerowany znaczy bez pozycji czy rozjechany i z zerowym saldem?
Patrzę tak na nasz grajdol i śmiac mi się chce jak nas z każdej strony dym...ają.. Brak słów.. Z tymi S poczekaj chwilę.. Tak myślę...
Jeśli się test nie uda będzie zawód ale Orlen poniewierany ostatnio miał czas info przetrawić i ma robić teraz nam wybicie bo jak nie on to kto ? Płus banki na dokładkę ;-) Warunek albo idą nasi w samodzielność albo bazowe nie przeszkadzają bo wczoraj zepsuł DAX probę wybicia.
Przy takich bazowych to my powinniśmy na FW być 1460-1470. Wtedy dopiero S lub na koniec sesji. Wcześniej S nie tykam. Usiaki dziś muszą na czerwono jeśli chcą potwierdzić trend spadkowy. A taki mamy
fakt dzisiaj jest moc smieszne ale to fakt gruby mnie wyleszczył z tych Lek 20pkt za wczesnie nic wazne ze i tak zarobione co do Sek mialem otwierac koło 70 ale SL ustawione
Dnia 2022-10-26 o godz. 09:59 tomi1990 napisał(a): > hej ludzie nie wierzcie im ,oni na tym forum wszyscy zarabiają od zośki po ravcia pośrodku znawcy,benitor,klapa..... to mitomani
ale stopa ustawiłem bliziutko bo ten wyskok mnie po wczorajszej asekuracji bardzo zaskoczył liczyłem jednak na wczoraj pod USA a tu taki klopsik dzisiaj
Dnia 2022-10-26 o godz. 10:08 ravcio napisał(a): > Tomi nie zawsze wszyscy zarabiają ja też tracę i o tym też piszę.
Ja spieprzyłem ostatnie 2 zagrania... 75% zysku z października szlag trafił... Wciąż październik na zielono, ale zieleń mocno przygasła... Jestem na siebie zły, zamiast zamykać z zyskiem - wyhodowałem sobie stratę. Sporą... Ciągle obiecuję sobie, że nigdy więcej - ale samodyscyplina siada... Nie ukrywam, że taka solidna odbitka jest dla mnie zaskoczeniem. Na SP spaliłem trochę kasy. Teraz na bananie...
już wychodze mówcie sobie ile zarobiliscie a to zwykla ściema pozdro dla wszystkich a w szczególności mielonka ,ostry , emeryt giełdowy i bolec super turbo leszcz
Przypomniał ludzi których znałem z forum a już dawno ich tu nie widziałem . Ciekawe czemu czy ludzie przestają tak porostu zaglądać na forum czy przestają grać na FW i dlatego znikają z forum ?
Oj, dawno nie było takiego silnego banana. Nie reaguje na spadki bazowych, ciągle UP. Nie reaguje na żadne opory. Masz rację, jak USA się otworzą do góry, to tu będzie rekord miesiąca...
Mam stale największą wartość środków w fundach ale dzięki systematycznym dopłatom po dzisiejszej sesji prawdopodobnie w końcu wyjdę po kilku miesiącach na plus zostanie do odrobienia tylko inflacja :)
Na 1h materializuje się wybicie z klina, następny poziom to ok. 1560 gdzie wychodzi fibo 50% i klin 1D. Tam się widzimy ... niedługo. Nie bez przyczyny widoczne umocnienie złotego do kilku dni, a jak patrzycie na jankesów to razem z BTC, które też dziś up.