no to wigusiowi zostało jeszcze 24pkt do moich 1850 a tu jeszcze 3 tgodnie do wyborów w takim tempie to 1700 do 15 tego a jeszcze nie otwarłem na nowo rachunku
Bazowe dostały speeda, czy u nas jutro też tak będzie u nas? Dzisiaj nie widziałem powodu do takiego zjazdu (oprócz trendu), chyba nas zagranica spuściła umyślnie - hultaje.
Tylko zależy unas co kierownik wymyślił jak ciągnie w dół to bez opamiętania a jak do góry to to samo. Ja osobisci myślę że do wyborów będzie tańczył w tych okolicach +,- 100p
ja dzisiaj szacuje korekte spadku tak mas do 1945-1950 przyszły tydzien raczej południe ale zgoda bedzie kołysało nie mnie do wyborów gram raczej symbolicznie
rzeczywista inflacja jest powyzej 10 podana jest sztucznie zaniżona chociażby cenami paliw zobaczymy po wyborach ale pewnie tym bedzie sie martwić inna ekipa. Orlen juz nas wystarczająco okradł wczesnie podobnie jak spolki energetyczne. Obecne ceny to zapewne powrót do normalnej marzy.
Kto to kupuje te akcje tak bez opamiętania? ;-) Wczoraj sypali dziś odkupują :-) Bardzo ładnie z ich strony-szkoda Pepco i polsatu-zjadą na jedną cyfrę? Nie wygląda to mi na razie na 3 falę wzrostową 600 pkt. Całkowicie inaczej powinno to wyglądać. Zobaczymy co zadzieje się na poziomie 1920-25. Wtedy decyzja, ale to pewnie w przyszłym tyg. Ja BZ, jak przebiją to L, a jak nie to S. Powodzenia Wilku i trzymam kciuki.
Pamiętam podobną sesję jakieś półtora roku temu. Miało spadać, a w pewnym momecie rosło do podobnych poziomów jak dziś Nie pytajcie jaki był koniec tej sesji :-( Może dziś będzie inaczej-życzę chłopaki Wam tego. Poziom mamy 1920-25. Co teraz? Przebiją czy w dół pojadą?
dla tych co tak opowiadaja o wielkich zyskach bankow proponuje poczytac raport mbanku
"Przy założeniu braku innych nieprzewidzianych negatywnych wydarzeń, oczekiwany wynik brutto za 9 miesięcy 2023 r. będzie dodatni a wynik netto będzie bliski zera."