po pierwsze primo: Teoria fal Elliotta!!!!!!!!!!
po drugie primo: nie pisz herezji!!!!!!!
po trzecie primo: jak chcesz uchodzić za autorytet w AT, a takie mam wrażenie, przeczytaj coś poza google!!!!!!!! np. klasykę Prechtera...nie mówię już o bardziej zawaansowanych pozycjach
po czwarte primo: wszystko to co napisałeś jest pewnie zgodne z tym Twoim Eliotem;))), ale nie z Elliottem!!!!
po piąte primo: nie rób w ten sposób, ja Wy to mówicie leszczom wody z mózgu i nie strasz innych KNF, bo to dziwnie brzmi w Twoich ustach...finito
Nie mam wykształcenia ekonomicznego a techniczne ... Nie mam zamiaru uchodzić za eksperta bo nim nie jestem... ale swoją wiedzę i doświadczenie mam.
Książki mam różne ale wiedza to jedno a drugie to praktyka ;).
Skoro masz inne zdanie narysuj i wklej wg Elliotta
(masz rację powinno pisać się prawidłwo :) )
Czekam na Twoją analizę ;)
A przed chwilą było o Remedisie na szkoleniu online z bossy ...
i jak to określił prowadzący analityk "najlepsza dziś od strony technicznie spółka"
http://bossa.pl/index.jsp?layout=10&page=0&news_cat_id=1474
(nie wiem czy gdzieś są zapisy z tych szkoleń)
Chciało CI się pisać o mojej nieudolności to zrób analizę i wklej ;).
Póki tutaj tego nie zrobisz i się nie potwierdzi to Twoje teksty nie mają racji bytu.
Ja cenię wymianę zdań na poziomie ;).
Ale aktualnie mógłbym podsumować powyższe Twoje wpisy że więcej gadasz niż robisz... krytykować każdy potrafi a jak już trzeba pokazać co się umie to du*a....
po pierwsze primo Volky z całym szacunkiem analiza za free...gdzie tak jest...nie mówię tu o jednym czy dwóch zdaniach,
po drugie może tak z łaski swojej przeczytaj wzór korekt a potem dyrdymały pisz nt. c
po trzecie kto szuka ten nie błądzi, ale niech tam...mamy dwa warianty:
1,2 trójkąt, 3, 4 prosta, 5...
1. (najb. prawdopodobny) aktualnie jesteśmy już w końcówze (czasowej) 5 (być może 5 w niej będzie wydłużona) -oczywiście wiecie, że dwie z trzech fal dążą do równości
2. mamy korektę typu a-b-c, która powinna się składać z 5 elementów, przy czym ostatni nie może zejść poniżej dna a. Poźniej czeka nas 5.
zakresów cenowych nie podaję, z przyczyn wyżej wskazanych... no i z powodu oczywistego...trochę wysiłku też intelektualnego
acha jak sraliście to pisałem o V, nie chce mi się tego szukać...
Dnia 2011-07-15 o godz. 07:52 ~mpm napisał(a):
> po pierwsze primo Volky z całym szacunkiem analiza za
> free...gdzie tak jest...nie mówię tu o jednym czy dwóch
> zdaniach,
po drugie może tak z łaski swojej przeczytaj wzór
> korekt a potem dyrdymały pisz nt. c
po trzecie kto szuka
> ten nie błądzi, ale niech tam...mamy dwa warianty:
1,2
> trójkąt, 3, 4 prosta, 5...
1. (najb. prawdopodobny)
> aktualnie jesteśmy już w końcówze (czasowej) 5 (być może 5
> w niej będzie wydłużona) -oczywiście wiecie, że dwie z
> trzech fal dążą do równości
2. mamy korektę typu a-b-c,
> która powinna się składać z 5 elementów, przy czym ostatni
> nie może zejść poniżej dna a. Poźniej czeka nas 5.
zakresów
> cenowych nie podaję, z przyczyn wyżej wskazanych... no i z
> powodu oczywistego...trochę wysiłku też intelektualnego
> acha jak sraliście to pisałem o V, nie chce mi się tego
> szukać...
Chłopie wsadz se w du*e twoje wypociny, gdy znajdzie sie inwestor to polecimy w góre, tu jest gra pod to , po drugie, jak nie znajdzie sie inwestor to polecimy w dół - czy to jest takie trudne ??????????? tu nie trzeba cytowac regółek z książki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nara bo niechce mi sie pisac do takich deb**a i tracić czas!!!!!!!!!!!!!! gdy znajdzie sie inwestor to wtedy wszyscy naprawde zobaczą i zaczną płakać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
inwestor lub inwestorzy na część a może nawet na całość obligacji znajdą się bankowo. Będzie płacz gdy się pojawi info o inwestorze. Jak rakieta im wystrzeli to im szczeny opadną. A w ogóle działają wam notowania ciągłę w mBanku?
Dnia 2011-07-15 o godz. 09:42 zonagsxr napisał(a):
> Jak,jak,jak a jak nie?? W obie strony to sie tyczy
Czy uważasz, że przez 1,5 roku nie znajdzie się nikt chętny na obligacje? Uw3ażasz że nie znajdzie się nikt chetny na pewny zysk? przecież wiesz jak działają obligacje - pewny zwrot. Tego nie trzeba tłumaczyc. Nawet jak nie znajdą się chętni na wszystkie obligacje to z pewnością zostanie podskubana część z puli. Zresztą 1,5 roku to kupa czasu. Już ktoś skubnął ponad 700 tysięcy. Może to niewiele ale zawsze coś.
Może to z łaski swojej narysuj ... bo to co "wkleiłeś" nie nazywa się jakąkolwiek analizą.
I zaczynam dochodzić do wniosku że dyrdymały to Ty wstawiasz a nie ja.... i jeszcze trochę to nie będzie mi się chciało dyskutować z Tobą.
Czasowo chłopie to jesteśmy w właściwym czasie i miejscu.
widać, że nie bardzo rozumiesz o czym piszę, cóż takie życie....ale najgorsze jest to że nawet nie chcesz zrozumieć!!!!!!!!!!!
nie chodzi mi o to żeby udawadniać swoje racje i nie będę tego robił, nie mam zamiaru przekonywac kogokolwiek do czegokolwiek...
ale jeśli ktoś podpiera się TFE nie umiejąc nawet napisać poprawnie nazwiska autora, to coś to znaczy!!!!!!!!!
dyskutować????o czym??? wiedza??? jaka???
Pamiętam "analizę" Remka vs. MWT....pod względem kapitalizacji...ręce opadają
żal mi tylko tych, których wyszyścicie z pieniędzy...pomyślcie może to są ich jedyne kapitały...i tylko dlatego piszę
i jeszcze jedno czegoś nie bardzo rozumiem...albo nawet w ogóle...czy ja coś napisałem nt. spadków ...bo tak mi się wydaje że to jest przyczyną tak histerycznej reakcji...
No teraz to jest dramat:)) Co ma być to będzie.Chcecie na siłę jeden drugiego przekonać?? MPM skoro nie chcesz kupić to po jaką cholerę tu jesteś i wstawiasz te swoje wypociny?? Chcesz tylko udowodnić jaki to ty inteligentny jesteś??? No dobra jesteś i to bardzo:)) A tak między nami to ja też nie bardzo zrozumiałem te twoje wypociny ala analiza oczywiście bez obrazy. Każda spółka kiedyś zaczynała i każda miała swoje wzloty i upadki.Pożyjemy poczekamy.Może będzie Trade a Może Techmex:))
Zamiast krytykować wykaż się swoją wiedzą ... zrób porównanie z MWT z chęcią "doszkolę" się od Ciebie "mistrzu". Inni z pewnością z chęcią zapoznają się z takim materiałem.
<żal mi tylko tych, których wyszyścicie z pieniędzy...pomyślcie może to są ich jedyne
< kapitały...i tylko dlatego piszę
No to jak CI żal to do roboty i daj nam biednym głupiutkim ludziom analizę z prawdziwego zdarzenia!
<"nie chodzi mi o to żeby udawadniać swoje racje i nie będę tego robił, nie mam <zamiaru przekonywac kogokolwiek do czegokolwiek... "
A jednak to robisz ... nie robiąc nic .
Wciąż bluzgasz a efektu Twojej wiedzy nie widać... bo za free analiza ?
Dzięki ale sobie sam przeanalizuję i jeszcze wkleję tutaj tak żeby inni też widzieli.
Dajcie spokój tej dyskusji. Koleś ewidentnie się wzbrania bo nie ma nic ciekawego do powiedzenia a i analityk z niego pewnie marny. Usłyszał coś od kolegi lub kolezanki i przelał na forum.
Przydałby się wskaźnik na troli do AT...
widać zależy im koniecznie na zwałce kursu.
Jak dla mnie te wszystkie wpisy na forum
kojarzą się z ryczeniem dzieciaka, które nie dostało tego czego by chciało.... :D