Oczywiście uznajemy że to pomyłka bo napisałeś , że podnosisz TP ale pamiętaj , że to jedna dozwolona modyfikacja zlecenia zamknięcia pozycji. Gdybyś chciał zamknąć awaryjnie - pozostaje Ci jeszcze ostatnia możliwość : zlecenie SL .
Wielkie dzięki za aktualizację tabelki :-) Czy nie sądzisz , że skoro Emeryt giełdowy złożył zlecenie TP 2421 wczoraj wieczorem a dzisiaj otwarcie było niżej - to powinien mieć pozycję zamkniętą po 2418 ?! .. i jeszcze pytanko : czy teraz przy tabelce nie ma czatu , czy tylko ja nie widzę tej ikony ? Pozdrawiam
gdy tabelkę mają otwartą jednocześnie dwie osoby uprawnione do edycji mnie praktycznie nie ma teraz przy kompie więc stąd brak okna czatu dzisiaj zostawię otwartą tabelkę więc gdy wejdziesz okno czatu powinno być dostępne co do TP EG oczywiście masz rację bo to było S, a nie L, a ja nie mając czasu na analizę idę na łatwiznę no ale od tego są korektorzy ;)
WSZYSTKO DA SIĘ UZASADNIĆ." Zrobię to na WIGOMETRZE. Winny musi być - ale zgodnie z naszą narodową tradycją to nie ja ponoszę odpowiedzialność za swoje decyzje, tylko ...... .
Muszę później wyjść a widzę u nas ostatnio wielki strach ... może tak nie jest i pójdziemy w górę ale ... nie mogę ryzykować ... jestem tylko zła , bo miałam dobre S po 2427 .... wrr .... :-))