Hahah, Echo cie doskonale podsumował! :D Raz udało ci sie napisac że spadnie na 24gr (a spadalo chyba z 10 razy) i tak ci wtedy konar zapłonał pod prysznicem, że do dziś tych wrażeń nie możesz zapomnieć i przypominasz je sobie przy każdym wpisie! :D
Kretyn pablo7 tkwi nieprzerwanie od 2011 roku w trendzie spadkowym na biomaxie, razem ze swoim przyjacielem kowalem2200. Żółć go zalewa, że nie zapakowal pod korek po 15 gr i nie wywalił po 37gr wszystkiego, tylko walił pakietem 1 szt. po 31 gr. Do 5 roku życia leciał na mleku matki, dlatego mu się cohones rozmokły i nie potrafi wejść w spółkę na początku wzrostów. Zawsze wchodzi o 100% drożej. Przy każdej korekcie pisze, że papier w trendzie spadkowym.
Naczelny idiota tego forum, juz sam nie wie jakie bzdury wymyślac, by odkupić tą swoją 1 szt, akcji przed raportem. Wg jego chorych teorii zaraz po najblższej wybitce znowu wracamy do trendu spadkowego.
Dnia 2015-05-13 o godz. 17:05 ~lilka napisał(a): > Hahah, Echo cie doskonale podsumował! :D > Raz udało ci sie napisac że spadnie na 24gr (a spadalo chyba z 10 razy) i tak ci wtedy konar zapłonał pod prysznicem, że do dziś tych wrażeń nie możesz zapomnieć i przypominasz je sobie przy każdym wpisie! :D > > Kretyn pablo7 tkwi nieprzerwanie od 2011 roku w trendzie spadkowym na biomaxie, razem ze swoim przyjacielem kowalem2200. > Żółć go zalewa, że nie zapakowal pod korek po 15 gr i nie wywalił po 37gr wszystkiego, tylko walił pakietem 1 szt. po 31 gr. > Do 5 roku życia leciał na mleku matki, dlatego mu się cohones rozmokły i nie potrafi wejść w spółkę na początku wzrostów. > Zawsze wchodzi o 100% drożej. > Przy każdej korekcie pisze, że papier w trendzie spadkowym. > > Naczelny idiota tego forum, juz sam nie wie jakie bzdury wymyślac, by odkupić tą swoją 1 szt, akcji przed raportem. > Wg jego chorych teorii zaraz po najblższej wybitce znowu wracamy do trendu spadkowego.
twoje wpisy i wyzywanie i pisanie bzdur nie pomagaja kursowi biomaxa wrecz przeciwnie:)))nawet moder cie kasuja nerwy
Przesledz sobie swoje wpisy i zobacz kto pierwszy zaczyna z "debilami" i "idotami". Jeśli nie znasz praw dżungli to się nawet za to nie zabieraj, bo zasady są takie że jesli oddajesz to zawsze z podwójną siłą. Za długo siedziałęś u mamy na cycku, żeby znać takie zasady. Za każdym razem kiedy napiszesz do mnie pierwszy w twoim rynsztokowym stylu to ja zaleję cię potrójną porcją tych pomyj. Zapamiętaj.
Dnia 2015-05-13 o godz. 17:16 ~lilka napisał(a): > Przesledz sobie swoje wpisy i zobacz kto pierwszy zaczyna z "debilami" i "idotami". > Jeśli nie znasz praw dżungli to się nawet za to nie zabieraj, bo zasady są takie że jesli oddajesz to zawsze z podwójną siłą. > Za długo siedziałęś u mamy na cycku, żeby znać takie zasady. > Za każdym razem kiedy napiszesz do mnie pierwszy w twoim rynsztokowym stylu to ja zaleję cię potrójną porcją tych pomyj. > Zapamiętaj.
Dnia 2015-05-13 o godz. 17:16 ~lilka napisał(a): > Przesledz sobie swoje wpisy i zobacz kto pierwszy zaczyna z "debilami" i "idotami". > Jeśli nie znasz praw dżungli to się nawet za to nie zabieraj, bo zasady są takie że jesli oddajesz to zawsze z podwójną siłą. > Za długo siedziałęś u mamy na cycku, żeby znać takie zasady. > Za każdym razem kiedy napiszesz do mnie pierwszy w twoim rynsztokowym stylu to ja zaleję cię potrójną porcją tych pomyj. > Zapamiętaj.
rozumiem ze ty wszystko wiesz i jestes najmadrzejsza na forum bankiera:))))z ktorego fundu masz te infa;))))
Dnia 2015-05-13 o godz. 17:21 ~lilka napisał(a): > Zapominasz kolego, że to ty masz kupione po 24 gr a ja po 16,5gr, więc te spadki u ciebie powodują cynamon w gaciach a nie u mnie :D
Cały czas piszę ,żebyśmy zaczekali cierpliwie na raport. Dowiemy się z niego napewno wiele i wtedy każdy będzie mógł podjąć decyzję sprzedać ,czy kupić. Ostatnie doniesienia ze spółki są bardzo obiecujące, tego Pablo nie możesz zaprzeczyć. Jakiego raportu oczekuję już pisałam. AT jest bardzo dobre wyszliśmy ponad linie długiego trendu spadkowego , a maksymalny wolumen przy pokonywaniu oporów o tym świadczy , chyba temu nie zaprzeczysz? Nic nie dzieje się bez przyczyny, ale jak zwykle w decydujących momentach do gry wchodzą manipulanci :)
Dnia 2015-05-13 o godz. 17:10 ~echo napisał(a): > Cały czas piszę ,żebyśmy zaczekali cierpliwie na raport. Dowiemy się z niego napewno wiele i wtedy każdy będzie mógł podjąć decyzję sprzedać ,czy kupić. > Ostatnie doniesienia ze spółki są bardzo obiecujące, tego Pablo nie możesz zaprzeczyć. Jakiego raportu oczekuję już pisałam. > AT jest bardzo dobre wyszliśmy ponad linie długiego trendu spadkowego , a maksymalny wolumen przy pokonywaniu oporów o tym świadczy , chyba temu nie zaprzeczysz? Nic nie dzieje się bez przyczyny, ale jak zwykle w decydujących momentach do gry wchodzą manipulanci :) > > Pozdro. Pablo
Dnia 2015-05-13 o godz. 17:27 ~lilka napisał(a): > Kretyn pablo przebiera nogami, bo odkupił po 24gr i teraz ma cieplo w kalesonach, bo kurs jest już na jego granicy. > Trzeba bylo pakowac po 15gr a nie teraz wymślać bzdury o trendzie spadkowym w akcie rozpaczy, bo lada chwila bedziesz mial strate :D > Do czego to sie ludzie nie posuną w akcie rozpaczy, że kupili po 24gr a inni śpią spokojnie bo mają po 15gr.... > Niebywałe :D
dawaj dawaj to kursowi nie pomoze twoje pomyje,nerwy ci kolataja ostro na tym twoim pakiecie,ja wrecz przeciwnie do ciebie spie spokojnie
Nie możesz znieść że ktoś ma te akcje o polowe taniej niż ty i w ilości o jakiej ty sobie możesz tylko pomarzyć. Krew cie zalewa na samą myśl o tym i żeby sobie ulzyć to wmślasz te debilizmy o trendzie spadkowym. Wszyscy maja z ciebie podzier, nawet echo pokazal ci jak bardzo sie kompromitujesz. Musisz byc juz bardzo wystraszony. Przeciez masz akcje po 24gr a tutaj kurs sie osuwa :D Nie to co wyszyscy inni, którzy mają po 15gr i śpią spokojnie i tylko z ciebie mają brecht na maksa. Trzeba bylo sie zapakowac po 15 gr to tez byś byl spokojny, a tak trzesiesz ostro kalesonami bo lada chwila bedziesz pod kreską. Wspolczuję.
Dnia 2015-05-13 o godz. 17:41 ~echo napisał(a): > Nie obraźcie się ale wasza aktywność jest śmieszna i pachnie delikatnie mówiąc chęcią manipulacji, czuć to na odległość . > > Więc przymknijcie si,ę bo i tak każdy ma swój rozum.
okey echo to juz sie zabieram z tad bo rzeczywiscie szkoda dyskusji raport pokaze wszystko pozdrawiam
Dnia 2015-05-13 o godz. 17:37 ~lilka napisał(a): > Nie możesz znieść że ktoś ma te akcje o polowe taniej niż ty i w ilości o jakiej ty sobie możesz tylko pomarzyć. > Krew cie zalewa na samą myśl o tym i żeby sobie ulzyć to wmślasz te debilizmy o trendzie spadkowym. Wszyscy maja z ciebie podzier, nawet echo pokazal ci jak bardzo sie kompromitujesz. > Musisz byc juz bardzo wystraszony. Przeciez masz akcje po 24gr a tutaj kurs sie osuwa :D > Nie to co wyszyscy inni, którzy mają po 15gr i śpią spokojnie i tylko z ciebie mają brecht na maksa. > Trzeba bylo sie zapakowac po 15 gr to tez byś byl spokojny, a tak trzesiesz ostro kalesonami bo lada chwila bedziesz pod kreską. > Wspolczuję.
wrecz przeciwnie gratuluje kupna po 15gr ja tez mam po 15, ja sie nie trzese spie spokojnie odpowiedz mi na pytanie z ktorego funduszu masz te swoje infa:))))
Z tego samego, który tobie wmówił że na Biomaxie jest trend spadkowy i sprzedał ci tutaj kontrakt na krótką sprzedaż i dzieki temu od 3 miesiecy zarabiasz tu na spadkach. Dokladnie ten sam fund :D
A teraz ty mi odpowiedz na pytanie - znalazles już informacje na temat tego, co to jest metoda FIFO? czy jednak cie to przeroslo w takim samym stopniu, jak powiązanie wybicia z trendu spadkowego na rekordowych obrotach? Czekam z niecierpliwoscią na kolejną korektę i kolejny trend spadkowy w twoim wykonaniu.
Dnia 2015-05-13 o godz. 20:32 ~lilka napisał(a): > Korekta na 24 gr byla juz 15 razy, a ty napisales o jednym razie i do dzis trzepiesz przy komputerze przy kazdym swoim wpisie. Wydaje ci sie, że jestes najmadrzejszy na bankierze a tymczasem cale forum ma z ciebie polewke, nawet echo drze z ciebie łacha aż mi cie żal. > Wszyscy tutaj czytali i brechtali z ciebie, jak szalales na forum że sprzedales po 31 gr, a tam poszła 1 szt. Buhahaha! :D > Każdy to czytał i każdy miał bekę. > Twoj zysk z tych wszystkich operacji przy tych twoich mini-pakietach jest mniejszy niż ja zaplaciłam prowizji przy kupnie swoich akcji po 15gr i to cie zżera od środka. > Trzęsiesz sie z zazdrości, bo jeszcze 3 grosze w dół i jestes na stracie a ja spokojnie czekam sobie na wzrosty i nie interesują mnie obecne poziomy. Nawet jak spadnie na 20gr to bede na plusie a ty juz grubo pod kreską. > Nie możesz sobie darowac że masz za miękką faje i nie umiesz kupić papieru tanio tylko kupujesz o 100% drożej od wszystkich. Stąd twoja frustracja i te debilizmy o trendzie spadkowym. > Wszyscy mają z ciebie podzier. > > Nie masz nawet zielonego pojecia po ile rozliczane są twoje sprzedane akcje. W biurze maklerskim też mają z ciebie potężną bekę. Gdziekolwiek się nie pojawisz tam z ciebie beka. > Twoja stara też pewnie ma bekę. > I wcale sie nie dziwie. Jak tu nie miec beki jak sie ma w domu tak miękką faję i rozmoczone mlekiem matki cohones.
czas pokaze zobaczymy kto z kogo bedzie mial ubaw jak peknie wsparcie na 24
kobieto ja wcale nie uwazam za najmodrzejszego na forum pisze co ja widze to jest forum i kazdy ma prawo wyrazac swoje opinie o spolce ,a ty kto ma inne zdanie odrazu krytykujesz ty tez juz widzialas przy 35 ze spolka zawisnie na tygodnie jakos jeszcze ani 1 sesji takiej nie widzialem a co tu mowic o tygodniach
Jak pęknie wsparcie a 24gr to ty pierwzy polecisz pod prysznic bo nie bedziesz mógł wytrzymac tego spadku. Przecież papier kupiles po 24gr :D Ja będe spokojnie czekac na dalsze wzrosty bo wszystko mam kupione po 16,5 grosza. I tego nie możesz zdzierżyć - że każdy jest spokojny a ty musisz pilnować kursu bo lada chwila będziesz pod kreską. Krew cie zalewa na samą myśl o tym :D
Lilka , mam prośbę pisz mniej a konkretniej, nie zachowuj się jak przekupka z bazaru , Twoje chaotyczne wpisy nic nie mówią potencjalnemu inwestorowi ,a wchodząc na forum chciałby dowiedzieć się czegoś o spółce Biomax i ewentualnie zainwestować ,a tylko szczere i przekonujące posty, poparte faktami są coś warte. Spółka i jej kurs jest naprawdę w ciekawym momencie i jeśli wypuszczą serię kosmetyków dla drogerii to będzie super .
W końcu głos rozsądku. Kilkadziesiąt postów jechania po sobie. Szkoda czasu i nerwów. Oboje siedzicie na tym Biomaxie i bez względu na cenę, widzicie tu szansę dla siebie. Więc może dajcie sobie spokój, zobaczymy co będzie w raporcie i jakie infa się pojawią. Po co się wyzywać? Komu to pomoże? Wszyscy gramy do jednej bramki.
Jacku, wlasnie że nie wszyscy gramy do jednej bramki. Jest wśród nas jeden oszolom, który za wszelką cene próbuje wmówić wszystkim że Biomax jest w trendzie spadkowym. Po co to robi? Widocznie za mało kupił po 24gr i koniecznie chce dokupić przed raportem. Ot, wielka filozofia.
Lilka, wszyscy czekamy na rozwój sprawy. Sam pokładam w biomaxie spore nadzieje, ale tu potrzebne są nowe fakty. Kursu akcji nie kształtują wpisy na forum ...
Oczywiście że potrzebne są nowe fakty, informacje, umowy. Nigdy temu nie przeczyłam. Zresztą widać to na kursie - pap;ier ewidentnie zmęczony tą korektą, każdy czeka na info. Ale to nie jest powód żeby wypisywać bzdury o trendzie spadkowym, no daj spokój. Albo mieć żal do calego świata że info miało być już w lutym. Śmiech na sali. Niech sam poda konkretną date i godzine publikacji info to zobaczymy jaki to gieroj.
No racja i właśnie dajcie sobie na wstrzymanie. Nie przekonacie się. Paper jest wymęczony, ale produkty są i kwestią czasu jest pokonanie obecnych poziomów. Czekamy.
Zobaczymy kto pierwszy jutro zaatakuje. Albo dziś jeszcze. Będzie to niezbitym dowodem na to, kto pierwszy zaczyna wyzywać. W każdym razie ja zasad nie zmieniam :)
A jeśli już posądzasz mnie o wyzywanie to prześledź sobie te wpisy i zobacz kto pierwszy zaczyna kogo wyzywac. Ja tylko oddaję. A że oddaję z podwójną siłą to już inna para kaloszy. Takie są odwieczne zasady dżungli i z tym nie ma co dyskutować.
Przeiceż ja to wszystko wiem i zgadzam sie z tobą echo co do Biomaxa. Ale nie kumam - przeszkadzają ci moje posty a posty artysty co sieje na forum bzdury jakoby Biomax jest ciagle w trendzie spadkowym to ci juz nie przeszkadzają? Uważasz że ktoś, kto wejdzie na forum, kupi spółkę która rzekomo jest w btrendzie spadkowym? Coś tu chybga z logiką nie halo.
Przemyśl to sobie i pozdr.
Dzięki za troskę ale poradzę sobie z nim, spokojnie.